fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Support
  • Miiverse-tjenesten afsluttes

Miiverse-tjenesten afsluttes

Miiverse blev tilgængelig i forbindelse med lanceringen af Wii U i 2012. Målet var at skabe et sted for spillere, hvor de kunne dele tanker og erfaringer om spil med andre.

Takket være brugernes støtte i løbet af disse år, mener vi at have lykkedes tjenestens formål. Alligevel har vi nu besluttet at afslutte tjenesten. En af grundene til dette er, at mange brugere nu i større grad tyr til de sociale medier fremfor denne form for kommunikation.

Brugere kan downloade gamle Miiverse-indlæg (uden kommentarer eller beskeder fra andre brugere) ved at besøge https://miiverse.nintendo.net og registrere sig, inden Miiverse lukkes ned den 8. november 2017 kl. 07.00, dansk tid. Nogle uger efter registreringen er gennemført vil du som bruger modtage en e-mail med en unik URL til dine tidligere Miiverse-indlæg.

Hvornår afsluttes Miiverse-tjenesten?

Den 8. november 2017 kl. 07.00. Efter tjenesten er afsluttet vil det ikke længere være muligt at få adgang til Miiverse på Wii U, systemerne i Nintendo 3DS-familien eller via browsere på computere eller nogen smart-enheder.

Vil Miiverse-ikonet fortsat være synligt på HOME-skærmen på Wii U og Nintendo 3DS?

Miiverse-ikonet vil fortsat være synligt, men en fejlmelding vil vises, når man trykker på ikonet.

Miiverse er et vigtigt element i mange spil, blandt andet i Super Mario Maker til Wii U. Hvad sker der med disse spil, når Miiverse afsluttes?

  • Super Mario Maker (Wii U): Det vil fortsat være mulig at skabe og dele baner, men det vil ikke være muligt at kommentere dem.
  • Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars (Wii U, Nintendo 3DS): Det vil fortsat være muligt at spille og fuldføre 88 baner. Derimod bliver community-funktionerne lukket, hvilket betyder, at det ikke længere vil være muligt at dele baner eller få nye stjerner. I og med at der kommer til at være en grænse for, hvor mange stjerner man kan få, så vil spillere heller ikke kunne låse op for alle genstandene. 
  • Splatoon (Wii U): Miiverse-indlæg vil ikke blive vist i Inkopolis Plaza.
  • Super Smash Bros. for Wii U og Super Smash Bros. for Nintendo 3DS: Miiverse-banen vil fortsat kunne spilles, men Miiverse-indlæg kommer ikke til at vises i baggrunden som tidligere. Det vil heller ikke være muligt at poste videoer til YouTube eller Miiverse eller at dele baner og skabe turneringer.
  • Mario Kart 8 (Wii U): Det vil ikke være mulig at poste videoer på YouTube, siden disse videoer også postes i Miiverse. Turneringsfunktionen vil heller ikke fungere.
  • Super Mario 3D World (Wii U): Miiverse-beskeder, som tidligere dukkede op på skærmen, vil ikke længere vises. Det vil fortsat være muligt at skabe stempler, men de kan ikke bruges i Miiverse.
  • Xenonblade Chronicles X (Wii U): ”BLADE report”-funktionen vil ikke længere fungere.

For alle andre spørgsmål om Wii U- og Nintendo 3DS-spil, som påvirkes af Miiverse-tjenestens avslutning, besøg venligst: http://support.nintendo.com

Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars vil miste en vigtig funktion. Vil I fortsat sælge spillet?

Ja, spillet vil fortsat blive solgt. Det vil fortsat være muligt at spille alle de 88 baner, som indgår i hoveddelen. Det vil også være muligr at skabe og spille egne baner lokalt. 

Bliver Miiverse-indlæg fortsat vist i Wara Wara Plaza på Wii U?

Indlæg, der vises, når Wii U er i offline-modus vil fortsat blive vist i Wara Wara Plaza. 

Vil Wii U Chat fungere?

Wii U Chat-tjenesten afsluttes i forbindelse med at Miiverse lukkes den 8. november kl. 07.00.

Vil det være muligt at kunne se sine egne Miiverse-indlæg efter tjenesten er afsluttet?

Brugere vil kunne se sine gamle Miiverse-indlæg (uden kommentarer eller beskeder fra andre) ved at besøge http://miiverse.nintendo.net og registrere sig, inden tjenesten afsluttes den 8. november 2017, kl. 07.00. Nogle uger efter tjenesten er afsluttet vil brugeren modtage en e-mail med en unik URL til at kunne downloade tidligere Miiverse-historik. 

Vil der komme en tjeneste, der erstatter Miiverse til Nintendo Switch?

I skrivende stund har Nintendo ingen planer om at implementere en tjeneste, der erstatter Miiverse, men Nintendo Switch indeholder funktioner til at koble sig på Facebook og andre sociale medier.