fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Hvad er SpotPass?

Med SpotPass aktiveret kan du være sikker på altid at have de seneste opdateringer og det sidste nye data til alle dine Nintendo 3DS-spil.

SpotPass er en indbygget funktion som gør, at din Nintendo 3DS altid er tilsluttet internettet - selv når du ikke bruger den. Så længe der er et trådløst netværk eller et hotspot i nærheden, skal du bare klappe konsollen sammen efter brug, så bliver den hængende på internettet og downloader det sidste nye uden at du behøver gøre noget overhovedet. Lægger du din Nintendo 3DS i docking-stationen derhjemme i nærheden af dit trådløse netværk, er den altid fuldt ladet og opdateret, når du vil bruge den!

Det eneste du skal gøre for at benytte SpotPass er at tilslutte din Nintendo 3DS til dit trådløse internet én gang. Når det er gjort vil konsollen automatisk koble sig til internettet via dit netværk, så snart den er i nærheden af det. Selvfølgelig kan du koble din Nintendo 3DS til flere forskellige netværk samtidigt.

Anvendelsesområde

Spotpass anvendes blandt andet for at holde din Nintendo 3DS opdateret. Nintendo kan sende en opdatering ud i løbet af natten, som din konsol downloader helt automatisk. Når du står op, ser du at lampen lyser blåt, hvilket betyder, at der er noget nyt at kigge på! Når du godkender, bliver opdateringen installeret.

SpotPass anvendes også af diverse spil, blandt andet visse kampspil, hvor nye outfits og udfordringer downloades uden at du behøver røre en finger! Kort sagt, vil du være opdateret, skal du aktivere SpotPass! Det koster ikke noget og alle opdateringer sker automatisk, så der er ikke noget at tabe.