fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Wonderful 101

 • Tag med Wonder-Red og resten af Wonderful Ones på en mission for at beskytte jorden mod den frygtelige GEATHJERK-invasion!

  Jorden er truet!

  Planeten jorden trues endnu engang af en udefrakommende invasion, og dens beboere er på udkig efter en helt, der kan redde dem. Gør dig klar til at slå dig sammen med Wonder-Red og 100 andre Wonderful Ones i The Wonderful 101!

  The Wonderful 101 er udviklet af PlatinumGames med et team, som inkluderer producenten Atsushi Inaba og instruktøren Hideki Kamiya, og i dette hektiske actioneventyr kæmper du mod GEATHJERK, gigantiske, onde rumvæsener, der én gang tidligere er blevet forhindret i at erobre jorden, men som nu er tilbage for at fuldføre deres mission!

  Wonderful Ones

  I The Wonderful 101 kontrollerer du en gruppe hemmelige helte, medlemmer af kampenheden kendt som CENTINELS Planetary Secret Service, der er plukket ud af deres normale liv for at redde jorden i en nødsituation. Will Wedgewood er lærer på Blossom City Elementary School, men for nogen er han kendt som Wonder-Red, lidt af et vidunderbarn inden for den hemmelige kamptjeneste og snart den nye leder af The Wonderful 100. Sammen med ham i denne elitegruppe er Eliot Hooker, der på normale dage er politimand i Los Angeles Police Department, men som også er manden bag Wonder-Blues maske.

  Desværre er rumvæsenerne for stærke til, at heltene kan besejre dem hver for sig, så de må slå kræfterne sammen for at besejre den fælles fjende. Disse unike og forskellige helte kan forvandle sig til mægtige våben for at knuse rumvæsenerne, eller til genstande som fx en gigantisk knytnæve eller en bro for at samarbejde med og rejse rundt i omgivelserne. Alle Unite Morph-kræfterne bliver stærkere jo flere helte, der er rekrutteret, så husk at udforske hver en bane for at finde hjælpeløse indbyggere og rekruttere dem til din heltehær. Jo flere helte, du samler sammmen, desto stærkere vil dine Special Morph Powers være. Ved hjælp af Wonder-Energy kan du tegne en cirkel rundt om disse mennesker og midlertidigt give dem kraft til at drage med dig i kamp!

  Kontroltårn

  I spillet fungerer Wii U GamePad som et kontroltårn, hvorfra du styrer dine helte, blandt andre Bonzai Man, Vending Machine Man og Toilet Bowl Man(!). Ved at tegne former på den trykfølsomme skærm kan du skabe Unite Morph-kræfter, og en menu på skærmen lader dig vælge, hvilken af heltene der skal være teamleder og dermed hvilke kræfter du slipper løs!

  Derudover fungerer Wii U GamePad som dine øjne, når du er inde i bygninger, hvor handlingen veksler over til den trykfølsomme skærm og brugen af bevægelseskontrol kommer ind i spillet, når du vil tage omgivelserne nærmere i betragtning.

  Opgradér dine kræfter

  Efter hver vellykkede operation kan du bruge O-parts, som du har samlet til at købe nye kræfter og opgradere dit våbenarsenal i hemmelige baser kaldet Wonderful Marts. Lige fra Unite Guts, en grundlæggende beskyttelsesmanøvre, der omslutter heltene i en næsten uigennemtrængelig geleklump, til Unite Spring, som forvandler heltene til en fjedder og lader dem dykke hurtigt under eller hoppe over angreb, vil disse ekstra evner være til god nytte, når du udfordrer nogen af de mere truende medlemmer af GEATHJERK-styrkerne.

  Action for alle

  Udover det normale solospil i Story Mode vil Wonderful Missions give dig og op til fire andre medspillere en chance for at se, hvem af jer der klatrer højest op på pointtavlen, mens I kæmper mod horderne af rumvæsener i en række forskellige områder. Du kan også bruge Capture-funktionen til at poste skærmbilleder på Miiverse og fremvise de bedste scener fra dine mest berygtede slag.


The Wonderful 101

Release-dato: 23. august 2013
System: Wii U
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1-5 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: PlatinumGames
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration, Demoversion tilgængelig