fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Wii U
 • The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

 • The Legend of Zelda: The Wind Waker vender tilbage på Wii U i glorværdig stil med fremragende HD-grafik og et fantastisk indhold. I denne tidløse klassiker med dens enestående og farverige, cel-shading grafikstil, tager du med Link, da han sætter til søs for at finde sin kidnappede søster. I skal sejle på de store verdenshave og lede efter forsvundne øer, kæmpe mod frygtelige fjender, gå op imod mægtige bosser og finde den legendariske Triforce.

  På en lille ø i det store hav, Great Sea, vågner en ung gut på sin fødselsdag uden nogen anelse om eventyret, der venter ham. Da Links søster bliver kidnappet og ført til Forsaken Fortress, sætter han ud for at redde hende sammen med piraten Tetra og hendes mandskab. I det han vil redde sin elskede søster Aryll, kastes Link ud i havet, hvor han møder King of Red Lions, en talende båd, og hører om de legendariske Pearls of the Goddesses. Sammen sejler de rundt på Great Sea, på en vigtig mission for at redde verden fra mørket.

  Brug Wind Waker, en magisk taktstok med hvis kraft, du kan kontrollere vinden, og sæt ud på et uforglemmeligt eventyr. Drag ned i grotter fyldt med finurlige gåder og frygtelige monstre, og saml nyttige redskaber, som vil hjælpe Link med at besejre den onde Ganondorf.

  Wii U GamePads præcise og intuitive bevægelseskontrol er perfekt til at ramme plet med Hero's Bow, tag det perfekte billede med Picto Box og meget mere. Med off-TV Play kan du nyde hele handlingen og eventyret i The Wind Waker på skærmen på Wii U GamePad.

  Innovative Miiverse-funktioner gør det muligt at dele dine oplevelser med andre Link over hele verden. Med Tingle Bottle kan du skrive beskeder og sende billeder via Miiverse. Beskeder fra andre spillere vaskes op på stranden i din spilverden, bare åbn Tingle Bottle og læs om, hvad andre spillere oplever i Links verden!

  • Med en opløsning på 1080p suges du nærmest ind i The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.
  • Med Wii U GamePad er det nemt at holde styr på dit udstyr og se på kort.
  • Spillere vil nyde at cruise på det åbne hav med nye, hurtige sejl, der bringer dem frem til næste destination og actionfyldte eventyr meget hurtigere.
  • Når du har fundet den lille flaske, der kaldes Tingle Bottle, kan du kommunikere med andre spillere ved at poste kommentarer på Miiverse. Ved hjælp af denne nye funktion vil kommentarer eller screen shots som postes på Miiverse drive i land på forskellige strande hos andre spillere. Det er ligesom at finde en flaskepost!
  • Man kan tage og gemme flere billeder i bedre kvalitet med det forbedrede Pictograph og senere poste dem på Miiverse.
  • Hvis tv'et ikke er ledigt, kan spillet også spilles på Wii U GamePad.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Release-dato: 04. oktober 2013
Release-dato - Nintendo Selects: 15. april 2016
System: Wii U
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1 Lokalt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Miiverse-integration