fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario 3D World

 • Rejs med Mario, Luigi og deres venner til Sprixie Kingdom i SUPER MARIO 3D WORLD!

  Bowser har kidnappet prinsessen af Sprixie Kingdom, og nu er det op til Mario og hans venner at redde hende, mens de på deres vej sprinter mod flagstangen på de forskellige niveauer! I Sprixie Kingdom skal vores helte overkomme en masse vanskelige forhindringer og fælder: gennemsigtige rør at mase sig igennem, bolde skal sigtes og skydes mod fjender og tog i fuld fart med sideplads på taget! Til tider skal de endda klatre over en mur fuldstændig ligesom en kat! Med lokal multiplayer for fire spillere og special Wii U GamePad-kontroller tilbyder SUPER MARIO 3D WORLD et helt nyt eventyr, der kun er tilgængeligt på Wii U!

  Marios lange række af hovedbeklædninger - og specielle egenskaber - øges stadig! Udover klassikere som Tanooki Mario og Boomerang Mario er her flere nye power-ups. Find en Super Bell og forvandl Mario til er klatrende, kradsende kat, tag en Cannon Box på hovedet og fyr projektiler af, eller saml en Double Cherry og skab en hjælpende klon, så du kan angribe dobbelt så hårdt!

  Men dette eventyr handler ikke kun om Mario! Luigi, prinsesse Peach og Toad er også med på turen, og de har alle forskellige evner og egenskaber at tilbyde. Mario er den mest afbalancerede af de fire, mens Luigi kan hoppe højest, prinsesse Peach kan svæve over afgrunde og Toad er den hurtigste på landjorden. Vælg den figur, du bedst kan lide og brug de unikke egenskaber til at udforske hvert et hjørne af alle banerne!

  Op til fire personer kan spille sammen med den lokale multiplayer-funktion i SUPER MARIO 3D WORLD - I vælger selv, om I vil samarbejde om at komme igennem en bane eller konkurrere om kronen og flest point! Du kan bruge en række forskellige kontroller*, så vælg den, der bedst passer til din spillestil.

  Led efter nogen af de mange Stamps (frimærker), som er gemt rundt om i Sprixie Kingdom og brug dem i dine beskeder, som du poster direkte fra spillet i Miiverse! Prøv om du kan finde alle Stamps!

  • Opdag en helt ny verden i HD i det første multiplayer Mario-eventyr i 3D nogensinde!
  • Spil som Mario eller en af de andre elskede figurer, hver med deres helt egen unikke personlighed.
  • Glæd dig over klassiske power-ups og opdag de mange spændende, nye egenskaber.
  • Med den nye kat-transformation kan man løbe på alle fire, kradse fjenderne, angribe i luften og kravle på vægge og flagstængerne ved mål.
  • Udforsk farverige 3D-miljøer fyldt med forhindringer og fælder.
  • Brug Wii U GamePad-kontrollens trykfølsomme skærm til at søge efter skjulte blokke og fryse fjender med.
  • Saml særlige Stamps og brug dem i dine beskeder i Miiverse direkte fra spillet.

  Ekstra tilbehør sælges separat.


Super Mario 3D World

Release-dato: 29. november 2013
System: Wii U
Kategori: Action, Platformspil
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration, Off TV Play