fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

SteamWorld Collection

  • En samlet udgave af Image & Form-spillene SteamWorld Dig og SteamWorld Heist. Perfekt til spillere, som kan lide spændende og innovative eventyr i dampende Steampunk-miljøer!

    Det første spil i denne samling er SteamWorld Dig, et platformeventyr, som foregår i miner. Indtag rollen som Rusty, en ensom dampdrevet minerobot, da han ankommer i en gammel mineby, der befinder sig i stor nød. Grav dig gennem den gamle jord, mens du indsamler rigdomme samtidig med, at du afslører den ældgamle trussel, der lurer under jorden...

    I det andet spil, SteamWorld Heist, leder du en dampdrevet piratbesætning gennem en række episke slag, hvor din taktik bliver sat på en prøve. Det er turbaseret strategispil med et tvist: du sigter manuelt dine robotters våben for at få fuld kontrol over skuden. Forbered dig på svimlende rikochetteringer og kugler, der flyver dig om ørene! Som kaptajn skal du borde, plyndre og skyde dig gennem fjendens rumskib. Besejr galaksens tyranner ved at udruste dine brogede robotpirater med unikke færdigheder, våben og smarte hatte!

    SteamWorld Collection indeholder også ekstramateriale til SteamWorld Heist: Outsider, hvormed du låser op for en ny spilbar figur, flere opgaver, våben, udrustning og selvfølgelig - det du længtes allermest efter - en masse nye hatte!


SteamWorld Collection

Release-dato: 30. september 2016
System: Wii U
Kategori: Action, Eventyr, Platformspil, Strategi
Spillere: 1 Lokalt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Image & Form
Distributør: Bergsala