Nintendo logotype

Splatoon

 • Vis dine sande farver i Splatoon!

  Splat fjenderne til og gør krav på territoriet som Inklings - blækskydende, blæksprutteagtige figurer - i Nintendos nye tredjepersons actionshooter Splatoon. Udfordr dine venner i kaotiske 4-mod-4-kampe, hvor målet er at sprede dit blæk over et så stort som muligt område for at kræve det som territorie, samtidig med at du strategisk dykker ned i dit lag med farve, sniger dig ind på modstanderne og angriber! Dette er en farverig og kaotisk online actionshooter i tredjeperson eksklusivt til Wii U.

  Slå dig sammen med vennerne og udfordr andre hold i en actionfyldt kamp om at dække niveauet i så meget blæk som muligt. Spray væggene fulde for at komme til nye områder. At dække mere territorie med blæk låser op for kraftige supervåben, der kan bruges til at angribe rivalerne eller dække endnu mere territorie. Strategi er alt; slå modstanderne ved at splatte dem til i en blækeksplosion, som også dækker mere territorie til dit hold. Men vælg varsomt, går du kun efter modstanderne, vil du måske ende med ikke at have noget territorie igen!

  Fyld blæktankene op, gem dig for modstanderne eller bevæg dig hurtigere ved at forvandle dig til en blæksprutte og dyk ned i blækket med et enkelt knaptryk. Vælg blandt flere forskellige kontrolalternativer med Wii U GamePad, inklusive at bruge gyroskopkontrol til at se dig omkring, hvilket åbner op for bedre sigte og kontrol. Gå online og kæmp i 4-mod-4-kampe!

  En Plaza knytter alt sammen

  Du vil kunne tilpasse din figur med både udseende og mønster, hvilket ikke kun vil personliggøre udseendet, men også give dig forskellige fordele i kamp. Hvert våben kommer i tre forskellige typer: det normale våben, et sekundærvåben og et specialvåben, som lades mere op, jo mere territorie du maler. På spillets Plaza finder du forskellige butikker, hvor du kan købe våben og tøj for penge, du tjener gennem dine kampe. Her kan du også møde andre spillere, der kommer på besøg via Miiverse.

  Flere spilfunktioner

  I tillæg til solospillet og Turf War for fire mod fire spillere online vil Splatoon også den konkurrerende Ranked Battle-funktion, som inddeler og sammensætter spillere i multiplayer-kampe alt efter hvor hurtige de er. I Battle Dojo, lokal multiplayer for to spillere, ser den ene spiller handlingen på Wii U GamePad-skærmen, mens den anden bruger tv'et. Målet er at se, hvem der kan sprænge flest balloner.

  Inkling-amiibo

  Inklings får også deres egne amiibo-figurer, som lanceres samtidig med Splatoon. Inkling Girl og Inkling Boy lanceres separat, mens en Special Edition af Splatoon bliver udgivet med en Inkling Squid-amiibo, og dette er den eneste måde at få fat i denne amiibo på. Ved at indlæse en Splatoon-amiibo låser du op for specielle opgaver, hvor du belønnes med våben og udstyr.

 • Callie
  Callie er en del af popduoen Squid Sisters i Splatoon-verdenen. De underholder Inklings med sang og dans ved hver...
  Inkling Girl
  Blækspruttepige fra Splatoon. Kan forvandle sig til en blæksprutte og svømme lynhurtigt gennem blæk i sin egen farve.
  Inkling Boy
  Blækspruttedreng fra Splatoon. Kan forvandle sig til en blæksprutte og svømme lynhurtigt gennem blæk i sin egen farve.
  Inkling Squid
  En inkling, som har forvandlet sig til en blæksprutte og kan svømme lynhurtigt gennem blæk i sin egen farve.
  Squid Sisters Set (Callie & Marie)
  Popduoen Callie & Marie fra Calamari County blev mægtigt populære efter de vandt Calamari County's første årlige Youth...
  Marie
  Marie er en del af idolduoen Squid Sisters i Splatoon-verdenen. De underholder Inklings med sang og dans ved hver...
  Inkling Girl (Lime Green)
  Blækspruttepige fra Splatoon i en speciel farve. Kan forvandle sig til en blæksprutte og svømme lynhurtigt gennem blæk...
  Inkling Boy (Purple)
  Blækspruttedreng fra Splatoon i en speciel farve. Kan forvandle sig til en blæksprutte og svømme lynhurtigt gennem blæk...
  Inkling Squid (Orange)
  En inkling i en speciel farve, som har forvandlet sig til en blæksprutte og kan svømme lynhurtigt gennem blæk i sin...

Splatoon

Release-dato
29. maj 2015
System
Wii U
Kategori
Action, Shooter
Spillere
1-2 Lokalt | 1-8 Online
Multiplayer-funktioner
Samtidigt, Co-Op
Controllers
Aldersmærkning
amiibo
Læs
Udgiver
Nintendo
Udvikler
Nintendo
Distributør
Bergsala
Sprog
Egenskaber
Internet, Miiverse-integration, amiibo, Bevægelseskontrol

Måske noget for dig..?

 • Rejs med Mario, Luigi og deres venner til Sprixie Kingdom i SUPER MARIO 3D WORLD!
 • Mario Party 10 er det sidste nye skud på stammen i Mario Party-serien!
 • Vis dine sande farver i Splatoon!
 • Kan du lide at bygge med blokke? Så er Minecraft: Wii U Edition sikkert noget for dig. I dette spil kan du skabe...