fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Project Zero: Maiden of Black Water

 • Mærk nakkehårene rejse sig af skræk i Project Zero: Maiden of Black Water, eksklusivt til Wii U. Udforsk mørke, mørke steder, uddriv ondsindede gespenster med et sært kamera og bliv en del af mysteriet, der strækker sig fra denne verden og ind i den næste.

  Yuri, Miu og Ren er tre sjæle, som snart vil opleve et sammenbrag af skæbner. Tiltrukket af det mystiske Mount Hikami, hvor en mørk kraft hersker, begiver de sig afsted. Gennem de de tre figurers sammenflettede handlingsforløb kommer du til at udforske forladte boliger, snørklede skovstier og uhyggelige helligdomme, hvor rædsel er din faste følgesvend og skygger haler ind på dig…

  Som i alle gode spøgelseshistorier er du ikke alene i denne dystre verden - afdødes ånder hjemsøger bjerget; torturerede sjæle ude af stand til at finde hvile. De byder ikke udefrakommende velkommen og vil trænge sig ind på dig, hvis du forstyrrer dem. Dit eneste forsvar er dit Camera Obscura, der er en fotografisk portal til den overnaturlige verden. Hæv Wii U GamePad for at aktivere søgeren, indstil den perfekte ramme og udløs lukkeren for at skade dit mål ved at afgive Spirit Fragments. Indfang så mange sjæle som muligt i dit næste skud for at øge dine kræfter og evt. bandlyse spøgelserne for altid.

  Undervejs i spillet vil du få adgang til forskellige opgraderinger: forskellige filmruller med større effekt eller nye kameralinser, der kan bremse ånderne eller uddele større skade på dem. Vand spiller en stor rolle, fra den tætte regn på bjerget til Maidens eget gennemblødte spøgelse. Jo mere gennemblødt du selv bliver, jo flere gespenster møder du, men dit Camera Obscuras åndelige kræfter vil tilsvarende stige. Heldigvis findes der måder at tørre på, selvom det er en ringe trøst, mens du forsøger at løse mysteriet og overleve prøvelserne på det uhyggelige bjerg.

  • Udforsk det gyselige Mount Hikami og brug Camera Obscura til at afværge aggressive spøgelser
  • Wii U GamePad er dit Camera Obscura: indram dine mål med præcision med instinktive bevægelser

Project Zero: Maiden of Black Water

Release-dato: 30. oktober 2015
System: Wii U
Kategori: Eventyr
Spillere: 1 Lokalt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: KOEI TECMO GAMES
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Demoversion tilgængelig