fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokkén Tournament

 • Her er fighting-spillet, som alle Pokémon-fans vil elske!

  Pokkén Tournament er udkommet som arkadespil i Japan, men er her nu endelig til Wii U. Spillet er udviklet af Tekken-skaberne BANDAI NAMCO Entertainment, så der er tale om et intensivt fighting-spil. Spillets gameplay er designet til at fungere for alle typer spillere, selv dem, som ikke tidligere har spillet fighting- eller action-spil, kan nemt komme ind i spillet!

  I Pokkén Tournament finder du et bredt udvalg af Pokémon. Brug fx Pikachus elektriske stød og hurtige bevægelser til at overvælde modstandere, bekæmp fjender med Machamps evner i nærkamp, eller sæt ild til rivaler med Charizard!

  Pokkén Tournament kan spilles på flere forskellige måder. I Single Battles spiller du mod CPU-spillere, hvor du kan vælge mellem tre sværhedsgrader, så alle fra begyndere til rutinerede spillere har glæde af udfordringen. I Local Play kæmper to spillere på samme Wii U, hvor den ene spiller bruger Wii U GamePad og den anden bruger en Pokkén Tournament-kompatibel håndkontrol som Wii Remote Plus og Nunchuk eller Wii U Pro Controller. Wii U GamePad-spilleren ser da actionen på den trykfølsomme skærm og den anden spiller ser sit perspektiv på tv-skærmen.

  I Online Battles kan du konkurrere i Rank Matches og Friendly Matches. I Friendly Battles spiller du mod spillere, som du har registreret i din Friend List. Du kan også spille mod folk, der har indtastet samme VS Code som dig. I Rank Matches modtager du rank points baseret på udfaldet af dine kampe.

  Der er også en spilfunktion, der lader to spillere forbinde to Wii U-konsoller med Wii LAN Adapter, så man kan opleve fuld action med 60 billeder/sekundet på to separate tv-skærme.

  Hvis du bare gerne vil træne, kan du gøre det i Practice Mode, uden at du behøver bekymre dig om tidsbegrænsninger eller hvor meget liv, din figur har tilbage. Der er masser af kombinationer at træne i dette spil

  Kæmp Pokémon mod Pokémon som aldrig før med Pokkén Tournament til Wii U!

  • Spil som en Pokémon og oplev fantastiske kampe, du ikke har set magen til før
  • Vælg hvilken Pokémon, du vil spille med og brug dens færdigheder på bedste vis
  • Spil mod computermodstandere i Single Battles eller mod en ven i Local Battles
  • Spil online mod andre spillere i Rank Matches og Friendly Matches

Pokkén Tournament

Release-dato: 18. marts 2016
System: Wii U
Kategori: Arkade, Fighting
Spillere: 1-2 Lokalt | 2 Online
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Controllers:
Aldersmærkning:
amiibo:
Udgiver: The Pokémon Company
Udvikler: BANDAI NAMCO Entertainment
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, amiibo, Demoversion tilgængelig, Off TV Play

Relaterede produkter

Pokkén Tournament DX
Pokémon indtager Nintendo Switch!