fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Paper Mario: Color Splash

 • Der foregår noget mystisk på Prism Island - og kun Paper Mario kan løse mysteriet ved at genskabe øens forsvindende farver med sin nye farvehammer og de stærke kort han har gemt i ærmet. Disse friske pust strategi gør, sammen med det vanvittige actionfyldte og eventyrlige gameplay som serien ellers er kendt for, dette til et af de mest farverige Paper Mario-actioneventyr nogensinde.

  Kan du lide at male og farve ting og sager i alle regnbuens farver, er dette sandsynligvis noget for dig. I Paper Marios sidste nye actioneventyr til Wii U befinder han sig på den farverige ø Prism Island. Men der er noget helt, helt galt for øen er slet ikke så farvestrålende som den plejer at være. Nogen eller noget dræner øen for farver!

  Farvehammer

  Heldigvis har Paper Mario en ny hammer, der ikke kun kan hamre, den kan også sprede farve, når du rammer noget med den. Hjælp Paper Mario med at redde øen, finde alle farverne og genskabe dens tidligere glans. Med farvehammeren kan du praktisk nok både farve Toads, genstande og banke fjender!

  Kampkort

  Når du er i kamp, kan du male specielle kort, som bruges til at generere kraftfulde angreb mod fjender på øen. Tænk over, hvilke kort du bruger, når du møder bestemte typer fjender. Hvert kort repræsenterer et bestemt angreb og møder du en fjende med pigge på hovedet, bør du for eksempel ikke hoppe på den. Udover at vælge den rigtige type kort, er timingen vigtig. En god timing giver et ekstra kraftfuldt angreb og du kan spare kort samt undgå at tage alt for meget skade selv. Visse kort er allerede malet og kampklar fra start, mens andre kort har brug for lidt maling for at få kraft. Der er mange forskellige typer kort, så prøv dem alle for at se, hvad de gør. Visse kort kan til og med få en fjende til at slås for dig! Der findes også specialkort som for eksempel Ildslukkeren og Føntørreren med spektakulære angreb!

  Omgivelserne

  Udforsk de mange forskellige egne på Prism Island. Her er alt fra smukke sandstrande til rygende vulkaner. Led efter store stjerner i alle mulige farver og lås op for nye områder i spillet. Alt i spillet er lavet af papir og karton, hvilket bliver ekstra tydeligt, når du skal løse de mange puzzle-opgaver i spillet. Udover farvehammeren har du også en saks til rådighed. Med saksen kan du klippe ting og sager ud for at løse en opgave eller fjerne forhindringer.

  Toads

  Hvis du er vild med Toads, så er dette det rette spil for dig. Her er masser af forskellige Toads, du skal redde og de har alle deres helt egen personlighed og specielle humor. I flere tilfælde vil de Toads, du redder, gengælde dit heltemod og hjælpe Paper Mario på forskellig vis gennem resten af eventyret.

  • Et hylende morsomt actioneventyrspil på den mysteriøse Prism Island
  • Med Farvehammeren kan Mario genskabe farverne på øen
  • Mal farveløse pletter og løs puzzle-opgaver og led efter spor
  • Genopliv Toads, som er blevet drænet for farve
  • Nyt Battle Card-system
  • Brug kortene smart til at udmanøvrere fjender i drillende kampe
  • Saml genstande med Tingkort
  • Brug Fjendekort til at få en fjende til at slås for dig
  • Med den nye saksefunktion kan du fjerne dele af omgivelserne og dermed overkomme forhindringer

Paper Mario: Color Splash

Release-dato: 07. oktober 2016
System: Wii U
Kategori: Action, Eventyr, Rollespil
Spillere: 1 Lokalt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog: