fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Monster Hunter 3 Ultimate

  • Væk jagtinstinktet og snig jer op på gigantiske monstre i samlet flok i Monster Hunter™ 3 Ultimate.

    Monster Hunter™ 3 Ultimate udnytter de unikke funktioner i Wii U til at give spillerne en virkelig intuitiv jagtoplevelse. Den valgfrie og nye funktion Target Camera gør det nemmere hurtigt at fokusere på monstre i nærheden med et let tryk på L-knappen. Med touch-screenen på Wii U GamePad har du hurtigt adgang til bøgerne i spillet, våben, landkort og mini-spil, og grafikkens høje kvalitet vil give dig en enestående og fantastisk verden at udforske.

    Oplev Monster Hunter-verdenen alene eller sammen med tre venner, både lokalt via Monster Hunter™ 3 Ultimate til Nintendo 3DS eller online med andre Wii U-spillere. Fans, som har både en Wii U og en Nintendo 3DS og et eksemplar af spillet til begge konsoller, kan overføre gemte data mellem de to spil og dermed jagte i fuld HD fra sofakrogen med Wii U eller fortsætte jagten på farten med Nintendo 3DS.

    Spillet kan udveksle data med Nintendo 3DS-versionen. Bemærk venligst, at overførsel af save-data kræver "Monster Hunter 3 Ultimate Data Transfer Program", som kan downloades gratis fra Nintendo eShop til Nintendo 3DS.


Monster Hunter 3 Ultimate

Release-dato: 22. marts 2013
System: Wii U
Kategori: Action, Rollespil
Spillere: 1-4 Lokalt | 1-4 Online
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Capcom
Udvikler: Capcom
Distributør: Bergsala
Egenskaber: Internet, Demoversion tilgængelig, Off TV Play