fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

LEGO CITY Undercover

 • Jagten er i gang i LEGO City Undercover!

  Dansk tekst og tale i spillet!

  For første gang vækkes fan-favoritten LEGO® Citys køretøjer og byggesæt til live i LEGO City Undercover, eksklusivt til Wii U. I dette spil indtager du rollen som Chase McCain, en hemmelig detektiv, udstyret med smarte forklædninger. Missionen går ud på at standse den slemme Rex Fury og sætte punktum for hans forbrydelser i LEGO City. Du vil skulle bruge Wii U GamePad som et nyt politiapparat, mens du løber, kører og flyver gennem byen.

  Wii U GamePad er vævet komplet ind i gameplay-oplevelsen. Brug den til at scanne efter skjulte ledetråde og kriminelle gestalter, modtag missionsopdateringer og placer checkpoints på et kort over byen, som viser din position i realtid.

  Oplev LEGO City som aldrig før. Her vil du støde på de kendte byggesæt, som bliver levende, mens du udforsker den store by og leder efter spor, så du kan bringe Rex Fury for retten.

  Gå inkognito med en række forskellige forklædninger, blandt andet som brandmand, en bygningsarbejder og til og med en røver, og brug deres unikke evner til at løse puzzle-opgaver og få tilgang til nye områder i byen.

  Der er over 100 køretøjer, som du kan samle og bruge til at udforske byen med, inklusive sportsbiler, motorcykler og fly.

  LEGO-spillene er kendt for deres humor og parodi, og LEGO City Undercover skuffer bestemt ikke med snakkende figurer og livlige folkemængder, som alle bringer LEGO City til live.


LEGO CITY Undercover

Release-dato: 28. marts 2013
Release-dato - Nintendo Selects: 15. april 2016
System: Wii U
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1 Lokalt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: TT Games
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration

Relaterede produkter

LEGO CITY: Undercover
Tag på forbryderjagt! I LEGO® CITY Undercover til Nintendo Switch kan du – ud over at spille at spille singleplayer –...
LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
Følg Chase McCain på hans første mission i LEGO CITY Undercover: The Chase Begins.