fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Captain Toad: Treasure Tracker

 • Den modige Captain Toad sætter for første gang af sted på sit helt eget eventyr gennem en række fjendeinficerede, labyrintlignende niveauer for at finde skjulte skatte og eksklusive guldstjerner.

  Hvem er klar til eventyr?

  Captain Toad er sandelig klar, men han er ikke den eneste, der tager med på sjov og ballade i Captain Toad: Treasure Tracker, for den søde, rosa Toadette introduceres nu også som spilbar figur i udvalgte dele af spillet. I modsætning til traditionelle tv-spilhelte har Captain Toad og Toadette ikke nogen specielle kræfter - nej, disse små helte kan ikke engang hoppe! Derudover er de hunderædde for stort set alt, men sætter alligevel modigt ud på eventyr. Udstyret med pandelamper, rygsække og en optimistisk holdning, skal de rejse igennem fjendeinficerede områder som skur fra det vilde vesten og vandland fyldt med Goombaer, mens de leder efter skjulte skatte, mønter og power-ups på vej mod guldstjernen i slutningen af hvert finurlige og fældefyldte niveau.

  Men begge to ved, at nogle gange handler alt om finurlighed og perspektiv. Snur kameraet for at afsløre skjulte steder og andre hemmeligheder. Med Wii U GamePad kan du kigge nærmere på farer og skjulte genstande i hver labyrint, og gyrosensoren kan også bruges til at kigge omkring. Captain Toads verden er propfuld af liv, farlige fjender, bevægelige platforme, fæle fælder og hemmeligheder, der skal afsløres. Hvert niveau har sin egen puzzle-opgave, som skal løses, og spredt rundt omkring finder du skjulte genstande på steder, det ikke er så enkelt at komme til.

  De små helte er på jagt efter den ultimative skat, en eftertragtet Power Star. I starten af eventyret stikker Wingo, en gigantisk og grådig fugl, som gør livet svært for de let skræmte skattejægere, af med deres eneste Power Star og tager i samme ombæring Toadette med sig! Du skal hjælpe Captain Toad med at få skatten og Toadette tilbage, hvormed du også låser hende op som spilbar figur, og til slut besejre Wingo. I processen vil du opleve over 70 sjove og finurlige niveauer samtidig med at du samler stjerner og juveler.

  Captain Toad og hans finurlige niveauer dukkede for første gang op i Super Mario 3D World til Wii U. Niveauerne var så stort et hit blandt fans, at han og Toadette nu får deres eget spil. Captain Toad: Treasure Tracker er dermed nok et svar fra Nintendo på ønsket om at udvide spiluniverset med kendte figurer i nye og sjove udfordringer.

  Kan du hjælpe de små eventyrere med at overleve og finde alle skattene?

 • Toad
  Toad er prinsesse Peachs trofaste undersåt og hjælper. Han hjælper desuden Mario med gode råd og tips.

  Bemærk venligst, at listen over kompatible produkter opdateres løbende og derfor ikke nødvendigvis er komplet.


Captain Toad: Treasure Tracker

Release-dato: 02. januar 2015
System: Wii U
Kategori: Platformspil, Puzzle
Spillere: 1 Lokalt
Controllers:
Aldersmærkning:
amiibo:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: amiibo, Off TV Play

Relaterede produkter

Captain Toad: Treasure Tracker
Captain Toad: Treasure Tracker til Nintendo Switch.
Captain Toad: Treasure Tracker
Led efter skatte i Captain Toad: Treasure Tracker!