fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bayonetta 2

 • I denne kulminerende efterfølger til det kritikerroste BAYONETTA-actionspil vil spillerne have nerverne helt uden på tøjet fra start til slut.

  Struttende af fantastiske, episke scener og kampe der er mere berusende end nogensinde før, er der action hele vejen igennem. Kæmp på toppen af et jetfly, mens det svæver gennem centrum af en storby. Slås ansigt til ansigt mod en gigantisk engel, hvis ene arm er en pisk, på toppen af et ræsende tog. Og sigt mod himmelen i kampen mod et dæmonisk monster, mens du stiger op mod toppen af en skyskraber.

  Bevæbnet med nye våben og evner, forbløffer Bayonetta sine fjender med hendes nye bevægelser og torturangreb. I bytte for magiske point, kan hun låse op for en helt ny evne kaldet Umbra Climax, med hvilken hun kan sætte dæmoniske monstre i stævne og aflevere det ene mægtige angreb efter det andet.

  Vælg mellem Normal- og Touch-spilfunktionerne. I Normal Mode har du BAYONETTAs unikke tekniske kontrolfunktioner, et meget rost kontrolsystem, som fans af det tidligere spil elsker og som alle actionfans vil nyde. Touch Mode tilbyder en mere bekvem spillestil for dem, som ikke er så kendte med actionspil eller dem, der bare gerne vil prøve noget nyt. Her kan spillerne bruge den trykfølsomme skærm på Wii U GamePad til nemt at styre Bayonetta, når hun bevæger sig, angriber og undviger fjender.

  Bayonettas gamle veninde Jeanne, også en Umbra Witch, dukker op i spillet (figuren kan ikke spilles) for at hjælpe Bayonetta med at udføre kombinationsangreb og med at uddele intensive afstraffelser af fjenderne, når det ikke kan være anderledes.

  Tag spændingen med dig fra den store skærm på tv'et og nyd spillet videre med Wii U GamePad.


Bayonetta 2

Release-dato: 24. oktober 2014
System: Wii U
Kategori: Action, Fighting
Spillere: 1-2 Lokalt | 1-2 Online
Multiplayer-funktioner: Co-Op
Controllers:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: PlatinumGames
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration, Demoversion tilgængelig, Off TV Play

Relaterede produkter

Bayonetta 2
I denne kulminerende efterfølger til det kritikerroste BAYONETTA-actionspil vil spillerne have nerverne helt uden på...
 • Bayonetta 2
  I denne kulminerende efterfølger til det kritikerroste BAYONETTA-actionspil vil spillerne have nerverne helt uden på...