fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Art Academy: Atelier

  • Sæt din indre kunstner fri i Art Academy.

    Denne fulde version af Art Academy introducerer nye og lærerige lektioner, som gør det nemt for hvem som helst at lære grundlæggende teknik inden for tegning eller gå endnu mere i dybden med mere avancerede lektioner. Alle, fra nybegyndere til eksperter i alle aldre, kan lære, skabe og dele kunstværker via Miiverse.

    Hver lektion fokuserer på forskellige kunstteknikker og du lærer at tegne gennem de forskellige lærefunktioner. I tillæg til stillobjekter vil Free Paint-funktionen nu inkludere panoramalandskaber i 360 grader, således at du kan søge præcis dét, du gerne vil male.

    For første gang i Art Academy-serien kan du nu arbejde med kulmateriale ud over maling, pastel, tusch og blyanter. Vælg mellem en række forskellige værktøjer til at skabe fantastiske kunstværker, som bliver vist i HD.

    Den trykfølsomme skærm på Wii U GamePad fungerer perfekt som lærred og dine kunstværker kan gemmes på et SD-kort. Indspil en video af skaberprocessen og del kunstværker i Art Academy-community på Miiverse.


Art Academy: Atelier

Release-dato: 26. juni 2016
System: Wii U
Kategori: Uddannelse, Malespil, Funktioner
Spillere: 1 Lokalt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Headstrong Games
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration, Off TV Play