fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Spil
  • The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

  • Tre venner bliver et legendarisk team i The Legend of Zelda: Tri Force Heroes!

    Den visuelle stil i det kritikerroste The Legend of Zelda: A Link Between Worlds vender tilbage i et nyt eventyr. På denne rejse slår tre spillere sig sammen - alle tre som Link - og skal samarbejde for at komme igennem finurlige grotter og bekæmpe opfindsomme bosser. Med den nye totemmekanik kann tre spillere stå på skuldrene af hinanden for at nå op til højere steder og dermed løse puzzle-opgaver. Saml genstande for at lave stilfulde kostumer, der kan give Link nye færdigheder eller styrker.

    Alle tre spillere deler livsmåler, så samarbejde og planlægning er nøglen til at besejre fjender og løse puzzle-spillene i hver grotte, som er inddelt i fire hovedområder. Det er også muligt at spille eventyret igennem alene: lav to papirfigurer og du har et hold på tre og kan stå op imod grottens udfordringer. Når du spiller med venner i multiplayer via lokal, online eller Download Play (kun ét spilkort nødvendigt) kan I vælge mellem en række små billeder for at kommunikere med hinanden.


The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Release-dato: 23. oktober 2015
System: Nintendo 3DS
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1-3 Lokalt | 2-3 Online
Multiplayer-funktioner: Samtidigt, Co-Op
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Miiverse-integration, Demoversion tilgængelig, SpotPass, Download Play, Gratis DLC, Local Play

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.

Måske noget for dig..?