fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario Run

 • Ved Apples store event i San Francisco, USA, den 7. september afslørede Nintendo, at de vil udgive et Super Mario-spil i App Store til december.

  Spillet hedder Super Mario Run og kommer til iPhone og iPad. Spillet ser ud som et klassisk Super Mario-spil, men kontrolleres her med din finger i stedet for knapper. Mens Mario løber fremad, trykker du på skærmen for at få ham til at hoppe over forhindringer og undgå fjender. Nå frem til flaget for at gå videre til næste bane.

  Marios skaber Shigeru Miyamoto var også til stede ved Apples event og kunne fortælle mere om Super Mario Run:

  "Vi har skabt Super Mario Run til at fungere perfekt på iPhone," sagde Miyamoto, som skabte Mario-figuren for mere end 35 år siden. "Super Mario har videreudviklet sig hver gang han er stødt på en ny platform og for første gang nogen sinde, vil spillere nu kunne spille Super Mario med kun én hånd," hvilket for Miaymoto er helt perfekt, for så kan han spise en hamburger samtidigt.

  Apple's CEO Tim Cook, supplerer:

  "App Store har gjort utroligt mange ting i vores liv nemmere - måden vi kommunikerer på, måden vi arbejder på og hvordan vi morer os. Men for spillere i alle aldre har der manglet noget uden Mario, så det er en stor glæde, at Nintendo introducerer ham til iOS for første gang til december."

  Super Mario Run har en spilfunktion, hvor spilleren skal samle mønter på vej til målet og en anden funktion, hvor Mario skal udføre akrobatiske øvelser på vej mod målet og hvor du konkurrerer mod andre spillere. Derudover vil der være en tredje spilfunktion, hvor du skaber dit helt eget Mushroom Kingdom.

  iOS-brugere vil kunne downloade og nyde en del af spillet Super Mario Run gratis. Prisen for hele spillet bekendtgøres senere. Spillet udvikles af Mr. Miyamoto for Nintendo. Nintendo fortsætter også partnerskabet med DeNA frem mod lanceringen af Super Mario Run. Spillet lanceres i App Store til december i mere end 100 forskellige lande og ni forskellige sprog.

  Læs mere om spillet på den officielle engelske hjemmeside.


Super Mario Run

Release-dato: 15. december 2016
Kategori: Racing
Udgiver: Nintendo
Udvikler: DeNA
Sprog: