nintendo logo

Nye spil

Søg/sortér

WarioWare Gold
WarioWare-seriens seneste udspil kommer til Nintendo 3DS-familien, hvilket betyder, at der nu findes atter nye måder at spille Warios mærkværdigt tilfredsstillende mikrospil på.
GO VACATION
En resortferie er altid for hånden med GO VACATION. Med alt fra sky-diving og beachvolley til tennis og endda sneboldkampe byder ferieøen Kawawii på noget for alle. Spillet...
Captain Toad: Treasure Tracker
Captain Toad: Treasure Tracker til Nintendo Switch.
Captain Toad: Treasure Tracker
Led efter skatte i Captain Toad: Treasure Tracker!
OCTOPATH TRAVELER
Producenterne af Bravely Default fra Square Enix præsenterer et nyt RPG-spil som er en blanding af CG, pixel art og visuel magi.
Wolfenstein II: The New Colossus
Wolfenstein II: The New Colossus fra MachineGames sender dig på mission for at befri Amerika fra et ondskabsfuldt regime. Kun du har våbnene og gåpåmodet til at starte den anden...
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Nu kan du opleve Crash Bandicoot™ som aldrig før, når serien udgives for første gang til et Nintendo-system.
Harvest Moon: Light of Hope Special Edition
Kan du genopbygge den ødelagte by og redde fyrtårnet?
Mario Tennis Aces
Fyr et arsenal af slag og strategier af i den ultimative tenniskamp med venner, familie og dine yndlingsfigurer fra Mushroom Kingdom. Med op til fire spillere lokalt og online...
Minecraft
Et af de mest populære spil nogensinde her til Nintendo Switch, med helt nye kontrolmuligheder og nye multiplayer-funktioner.
Sushi Striker: The Way of Sushido
Oplev den ultimative madkamp på Nintendo 3DS! I dette spil indtager du rollen som en sushi-samurai, der skal matche tallerkener og sushi-retter!
Sushi Striker: The Way of Sushido
Oplev den ultimative madkamp på Nintendo Switch! I dette spil indtager du rollen som en sushi-samurai, der skal matche tallerkener og sushi-retter!