fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

WarioWare: Get It Together!

 • WarioWare-slænget er tilbage i al deres næsepillende og hårplukkende pragt. Der venter dig en vidunderlig omgang mikrospilskaos i WarioWare: Get It Together!

  I dette spil skal spillerne hjælpe Wario og hans slæng med at spille sig gennem en hel verden af skøre mikrospil. For første gang i serien kan du spille som forskellige figurer fra WarioWare-universet i fx story mode, Variety Pack - bestående af 10 maniske modes, som du kan begive dig ud i sammen med op til tre andre spillere – samt diverse udfordringer online.

  Tip! Besøg Nintendo eShop og download den gratis demo for at få en smagsprøve på spillet med det samme.

  Hop ud i over 200 hurtige og hektiske mikrospil fyldt med skøre indslag - solo eller med en ven! Da Warios sidste hjernedøde forretningside (også) går galt, må han gøre det, han er bedst til for at fikse sagerne. Hvordan? Ved at spille en masse mikrospil, selvfølgelig! Det er alt lige fra at samle en robot til at nippe hår ud under armene på en statue!

  Spillerne kan ikke alene styre Wario, men også resten af slænget og gøre brug af deres nærmest absurde evner til at mestre enhver udfordring i de hundredvis af mikrospil. Hver figur har sin egen specielle evne, der kan påvirke, hvordan du kan løse hvert mikrospil. Du kan enten feje en skildpadde af vejen med et slag fra Wario eller du kan vælge Ashley og bruge en fortryllelse.

  Del en Joy-Con med en ven og spil sammen på samme skærm, eller brug hver jeres Nintendo Switch-system og spil for at tage fat på story mode sammen via lokal trådløs multiplayer. Variety Pack byder desuden på mikrospilskaos for op til fire spillere. Eller deltag i Wario Cup, den ugentlige highscore-udfordring, og meget mere.


WarioWare: Get It Together!

Release-dato: 10. september 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Minispil, Party, Action
Spillere: 1-4 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala