fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

  • Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore er et episk crossover mellem to legendariske serier. Oplev dette enestående spil fra den kritikerroste spiludvikler Atlus, der i sin tid blev lanceret eksklusivt til Wii U.

    I dette unikke rollespil har en ond kraft fra en anden dimension invaderet det moderne Tokyo, hvilket har resulteret i et kæmpe angreb på stil, mode, musik og der er, naturligvis, fare på færde. Udnyt dine styrker i hektiske, rundebaserede kampe og kombinér genstande for at skabe mægtige våben, der kan knuse dine fjender. Rundt om hvert gadehjørne er der masser af spænding, der er Fire Emblem-referencer og originale sange fra den japanske underholdningsgigant Avex, der er labyrinter med temaer fra underholdningsindustrien og fantastiske musikfremførelser. Spillet er med de japanske originalstemmer og har engelske undertekster for en autentisk JRPG-oplevelse.

    I Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore følger du en gruppe japanske unge i det moderne Tokyo. Du møder studenten Itsuki Aoi, hans ven Touma Akagi og Tsubasa Oribe, som drømmer om at blive en stor popstjerne! Da fjendtlige væsener, kaldet Mirages, angriber Tokyo på jagt efter mennesker med stort talent, havner de unge i skudlinjen. Mirages kidnapper Tsubasa og tager hende med til en anden dimension, kaldet Idolasphere, men det lykkes hende at undslippe med hjælp fra Itsuki Aoi og Fire Emblem-figurerne Chrom og Caeda. Da de vender tilbage til den virkelige verden, bliver de rekrutteret af Talent Agenca Fortuna Entertainment, som viser sig at være en organisation, der kæmper mod Mirages. De indtager rollen som Mirage Masters og sideløbende med, at de konfronterer invaderende Mirages, skal de også finpudse deres sang- og skuespilsfærdigheder for at kæmpe sig til stjernestatus i underholdningsverdenen.

    I løbet af spillet kommer du gennem mange forskellige niveauer med unikke temaer, hvor du skal kæmpe mod Mirages. Kampene er strategiske og rundebaseret, det gælder om at finde fjendens svagheder. Spillet blander forskellige elementer fra Shin Megami Tensei- og Fire Emblem-serierne.

    Denne version af spillet indeholder en ny sang, som ikke var med i originaludgaven, nye indslag i spillets story samt muligheden for at spille på farten med Nintendo Switch!


Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

Release-dato: 17. januar 2020
System: Nintendo Switch
Kategori: Rollespil
Spillere: 1 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
©2015-2020 Nintendo / ATLUS FIRE EMBLEM SERIES / SÉRIE FIRE EMBLEM : ©Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS