fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 • Glem alt, hvad du tror du vidste om The Legend of Zelda-spillene og hop ombord i en verden så fuld af eventyr og udforskning i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, at grænserne for den anmelderroste spilserie sprænges!

  zelda botw game of the year

  Forbered dig på det største The Legend of Zelda-eventyr nogensinde! Bevæg dig i en enorm, åben verden, som det vil tage dig utroligt lang tid at udforske helt. Takket være Nintendo Switch vil du kunne tage spillet med dig og spille hvor og hvornår du har lyst.

  Udover standardudgaven lanceredes også en Limited Edition, som indeholder spillet The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sound Selection CD og en ”Master Sword of Resurrection figure”.

  Du kan udforske Hyrules vildmark helt som du selv vil. Spillet bryder med visse elementer fra tidligere spil. Fx er mange af de mindre fjender ikke længere tilfældigt spredt ud over spilverdenen, da mange af dem nu lever sammen i kolonier. Link kan klatre op ad tårne og andre strukturer for at få overblik over sine omgivelser. Han kan endda klatre op til toppen af alle bjerge, han kan se i horisonten. Han kan enten paraglide eller bruge sit skjold som en slags kælk til at komme ned ad bjergsider.

  Link vil rejse gennem skove, enge og bjerge og på vejen skal han kæmpe mod stærke fjender, jagte vilde dyr og samle ingredienser til maden og helsedrikken, han helt sikkert har brug for for at være i topform på sin færd.

  Spillet indeholder over hundrede Shrines of Trials, som byder på forskellige fælder og opgaver, der kan udløse særlige genstande og andre belønninger. Hemmeligheder kan være skjult alle steder og spillets puzzles har ofte flere svarmuligheder. At udforske og gå på opdagelse er en stor del af spillets gameplay og underholdning.

  Den vilde natur påvirker desuden Link på forskellige måder, så det er vigtigt at være opmærksom på ændringer i klimaet, da et skift i vejrliget eller temperaturen har indflydelse på miljøet og Links muligheder for at overleve. Fx kan lynvejr være farligt, da det tiltrækkes af Link metalvåben. Det kan også vise sig nyttigt at klæde sig i varmere tøj i kulden eller noget mere egnet, hvis du skal gennem en ørken.

  amiibo

  Du kan fx indlæse Wolf Link-amiibo i spillet for at hidkalde Wolf Link. Wolf Link vil angribe fjender på eget initiativ og hjælpe dig med at finde genstande, du leder efter. Der kommer en hel amiibo-serie til The Legend of Zelda: Breath of the Wild som blandt andet også består af Link (Rider), Link (Archer), Guardian, Zelda og Bokoblin.

  DLC Pack 1: The Master Trials

  Den første DLC-pakke til The Legend of Zelda: Breath of the Wild har fået titlen The Master Trials og lanceres sommeren 2017. Her er en oversigt over indholdet: 

  • Trial of the Sword: Besøger du dette sted, kan du udfordre dig selv med Trial of the Sword (tidligere kendt som Cave of Trials), hvor fjender dukker op på rad og række. Link lægger ud uden udstyr og skal besejre alle fjender i hvert rum for at komme videre. Totalt set vil Trial of the Sword indeholde 45 rum og klarer du alle sammen, vil Master Sword vækkes og dermed altid være i sin glødende tilstand, når du bruger det.
  • Hard Mode: Fans, som længtes efter en ordentlig udfordring kan glæde sig til Hard Mode, hvor fjenderne er stærkere (fx er de røde Bokoblins nu blå) og du vil måske endda møde mægtigere fjender, som du ellers ikke møder under normale omstændigheder. Fjenderne vil også langsomt genvinde liv i kamp, så det er vigtigt at besejre dem så hurtigt som muligt, og de opdager også hurtigere Link, hvilket gør det sværere at snige sig ind på dem. Derudover findes der spredt ud i hele Hyrule planker, som holdes oppe af balloner, og når du disse, vil du kunne bekæmpe fjender og samle skatte.
  • Hero's Path Mode: Det er spændende at udforske Hyrule, men nogen gange er det svært at huske, hvor du har været. Denne nye spilfunktion dokumenterer hvert et skridt du tager og markerer dette i grønt på kortet. Ruten, du er gået de sidste 200 spiltimer gemmes, inklusive en tidslinje. Dette virker med tilbagevirkende kraft, så hvis du allerede har timevis af spil bag dig, vil du kunne se, hvor du har været indtil nu. Hero's Path hjælper dig dermed med at identificere steder, du endnu ikke har besøgt.
  • Korok Mask: Ved at finde den nye Korok Mask bliver det meget nemmere at finde de skjulte Korok, der gemmer sig over hele Hyrule. Masken ryster, når du har den på og der er en Korok skjult et sted i nærheden.
  • Travel Medallion: Et eller andet sted i Hyrule dukker en skattekiste som indeholder Travel Medallion op. Med denne kan du oprette et midlertidigt rejsepunkt lige der, hvor du står i det øjeblik. Link kan derefter når som helst transportere sig tilbage til det punkt. Der kan kun sættes et rejsepunkt ad gangen med Travel Medallion.
  • Nyt udstyr: Otte nye typer udstyr inspireret af tidligere figurer og spil i serien vil blive tilgængelige med den første DLC-pakke. Når du finder dem, vil du blive mindet om tidligere yndlingsspil og figurer som Midna, Tingle, Phantom og Majora's Mask.

  Den anden downloadpakke lanceres hen mod jul og vil indeholde nye udfordringer, blandt andet en ny, underjordisk bane, og en ny handling i spillet.


 • Characters


  Backgrounds


  Limited Edition


  Logos


  DLC1 - The Master Trials


  DLC2 - The Champions Ballad

 • No. 5 Link
  Hyrules grønklædte helt og indehaver af Triforce-modet. En ekspert med sit sværd samt en række andre våben og redskaber.
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsesse og indehaver af visdommens Triforce. Hun trues stadig af ondskab, der er ude efter at overtage Hyrule.
  No. 22 Toon Link
  En af Links mange reinkarnationer. Toon Link er fra Wind Waker-versionen af Hyrule og er mere tegneserieagtig end de...
  No. 23 Sheik
  Sheik er prinsesse Zeldas alterego fra Ocarina of Time. Sheik er hurtig, effektiv og en ekspert med sine små kasteknive.
  No. 41 Ganondorf
  Hovedskurken i The Legend of Zelda-serien og indehaver af magtens Triforce. Han er altid ude efter den mægtige Triforce...
  Wolf Link
  I Twilight Princess bliver Link forvandlet til en ulv i Twilight Realm, og Midna leder ham gennem spillet, mens hun...
  Link (Archer)
  En ung mand fra Hyrule, der ofte må drage ud og redde riget og prinsessen, som hedder Zelda. En utroligt ydmyg helt med...
  Link (Rider)
  En ung mand fra Hyrule, der ofte må drage ud og redde riget og prinsessen, som hedder Zelda. En utroligt ydmyg helt med...
  Guardian
  De farlige Guardians fra Breath of the Wild er blevet forvandlet til den største amiibo-figur bortset fra Giant Yarn...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Så fin ser Link ud i The Legend of Zelda: The Wind Waker. I spillet levede Link et yderst fredfyldt liv på Outset...
  Link (The Legend of Zelda)
  Denne amiibo er en 3D-figur af 8-bit Link fra det klassiske Legend of Zelda-spil, som kom til Nintendo Entertainment...
  Zelda (The Wind Waker)
  Prinsesse Zelda som hun ser ud i spillet The Legend of Zelda: The Wind Waker, når hun er iklædt sin stilfulde...
  Link (Ocarina of Time)
  Denne amiibo viser Link i det klassiske spil The Legend of Zelda: Ocarina of Time, hvor han er 17 år og spiller på...
  Zelda
  Prinsesse Zelda fra Breath of the Wild vågner til live som amiibo-figur.
  Bokoblin
  En af Links mest kendte fjender kan nu angribe din amiibo-samling!
  Link (Majora’s Mask)
  I sin stræben efter at redde landet Termina fra undergang i spillet The Legend of Zelda: Majora's Mask, bruger Link...
  Link (Skyward Sword)
  I The Legend of Zelda: Skyward Sword bor Link på en svævende ø, Skyloft, meget højt oppe og hans sværd bebos af et...
  Link (Twilight Princess)
  Således ser Link ud i The Legend of Zelda: Twilight Princess, spillet hvor han allierer sig med det mystiske væsen,...
  Zora Champion Mipha
  En af fire amiibo fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild som også indgår i Champions pack.
  Gerudo Champion Urbosa
  En af fire amiibo fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild som også indgår i Champions pack.
  Goron Champion Daruk
  En af fire amiibo fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild som også indgår i Champions pack.
  Rito Champion Revali
  En af fire amiibo fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild som også indgår i Champions pack.
  Champions Pack
  Pakken indeholder fire amiibo fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
  Link (Link's Awakening)
  Har du nogensinde set en så sød og charmerende version af Link? Vor grønklædte helt er klar til eventyr og mysterier på...
  Zelda & Loftwing
  Links barndomsven Zelda og hendes trofaste, blå Loftwing.

  Bemærk venligst, at listen over kompatible produkter opdateres løbende og derfor ikke nødvendigvis er komplet.


The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Release-dato: 03. marts 2017
System: Nintendo Switch
Kategori: Eventyr
Spillere: 1 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
amiibo:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Egenskaber: TV Mode, Tabletop Mode, Handheld Mode

Relaterede produkter

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et banebrydende eventyr til Wii U fra Nintendo. Spillet udfordrer og...