fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Splatoon 3

 • I det tredje spil i Splatoon-serien forlader du Inkopolis og tager til en ny region: Splatlands. Her vil du møde kampklare inklings og octolings, mens du udforsker den nye by Splatsville, også kendt som ”The City of Chaos”.

  Velkommen til Splatlands, der består af en solsveden ørken beboet af kampivrige inklings og octolings. Samt til Splatsville, den kaotiske by, der er denne støvede ødemarks bankende hjerte. Her regerer Turf War også i bedste velgående og kampene finder sted på nye baner i disse øde omgivelser.

  Splatoon 3 byder også på en række nye dynamiske bevægelser, der lader dig undgå angreb eller komme hurtigere i dækning. Desuden kan du bruge en stringer, der er et våben, som kan skyde blæk både sidelæns og vertikalt.

  I story-delen kan du tage kontrol over Agent 3 og kæmpe mod Octarians, og blandt andet finde ud af mere om hemmelighederne bag Alterna and the Fuzzy Ooze, og hvordan det hele hænger sammen med temaet "Return of the Mammalians".

  Blækkrigernes dynamiske nye træk hjælper dem med at undvige angreb og farvelægge større områder. Et nyt bueformet våben til at slynge blækket er også kommet til.

  Hvis du ønsker at tage kampen op med en ven, kan I dykke ned i Salmon Run sammen og afværge bølger af farlige Salmonid-bosser, hvoraf nogle er kolossale i størrelse!

  • En farverig opfølger til den kritikerroste Splatoon-serie
  • Udforsk Splatlands, en solbeskinnet region med trendsættende indbyggere
  • Eksperimentér med nye stilarter for de seje inklings og octolings
  • Turf War- 4v4 er tilbage med nye baner, våben og taktikker
  • Salmon Run, den sjove co-op-funktion, er tilbage i en ny version
  • Tag som Agent 3 i kamp mod den onde Octarian-hær i singleplayer-mode
 • Bemærk venligst, at listen over kompatible produkter opdateres løbende og derfor ikke nødvendigvis er komplet.


Splatoon 3

Release-dato: 09. september 2022
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Shooter
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala