fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Snipperclips Plus: Cut it out, together!

  • Dette er en udvidet version af det originale spil, som indeholder mere end 30 nye baner, nye udfordringer og nye funktioner... og nu kan det for første gang også fås i butikkerne! Spillere, der allerede har den originale digitale version af spillet, kan købe det nye indhold som DLC i Nintendo eShop.

    Det er tid at stifte bekendtskab med Snip og Clip - et par papirvenner, som elsker at løse puzzelopgaver. Hvis der er et hul at fylde, en basketbold at dunke eller en hamster at hjælpe, så står disse filurer altid klar med en løsning.

    Snipperclips Plus: Cut it out, togehter! er et action-puzzel med fokus på kommunikation, samarbejde og at klippe former ud. Nyd dette puzzel-eventyr for to spillere, hvor teamwork er nøglen til alt, hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Tag en Joy-Con og giv den anden til en ven, så I kan spille enten på tv'et eller i Tabletop Mode.

    Man skal ikke være to spillere - spillet kan også sagtens spilles af én spiller. Eller I kan være op til fire spillere, som deltager i konkurrencen sammen.Snipperclips Plus: Cut it out, together!

Release-dato: 10. november 2017
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Puzzle
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Co-Op
Spillemåder:

TV Mode

1-4

Tabletop Mode

1-4

Handheld Mode

1

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: SFB Games
Distributør: Bergsala
Egenskaber: TV Mode, Tabletop Mode, Handheld Mode