fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD

 • Hvad sker der, når genrer som fantasy, komedie og high-tech kolliderer med hinanden? Find ud af det i det unikke rollespil SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD fra LEVEL-5 til Nintendo Switch!

  En stor fare truer Snack World, da den ondskabsfulde mogul Sultan Vinegar forsøger at genopvække dragen Smörg Åsbord. I dette lidt mærkværdige og komiske eventyr kan du skabe din egen figur og komme med i de heroiske skattejægere Chup og Mayonnas bande. Tag udfordringen på dig og red landet Tutti-Frutti!

  Du befinder dig, med livet så vidt i behold, ved porten til Tutti-Frutti. Du har ingen hukommelse, men har i det mindste nye, fantastiske venner at rejse sammen med! Forbered dig på dit eventyr ved at indkøbe ting, du kan bruge, i specielle butikker. I løbet af spillet skal du lede efter sjældne skatte, samtidig med at du undgår forræderiske fælder og besejrer brutale fjender. Men vær ikke bange, du kan nemlig bruge såkaldte snacks til at hidkalde allierede, der vil hjælpe dig i kampe. Du kan også slå dig sammen med op til tre venner, både lokalt og online, for at bekæmpe grusomme tyraner.

  • Tilpas hår, øjne, mund og krop - det vil sige ALT - før du drager ud på eventyr.
  • Skaf dig våben, skjold, helbredende drikke og styrkende parfumer med forskellige effekter. Skift mellem dem i kampe alt efter hvem du kæmper imod.
  • "Snacks" er øjebliksbilleder af sære skabninger og vanvittige figurer, du kan hidkalde i kamp. Saml og byt snacks og genstande med venner!
  • Jo mere du opnår i løbet af opgaverne, jo flere kister vil du få! Der findes alle mulige slags opgaver og supersjældne ting at få fat i!
  • Væk Sloe White, hjælp pigegruppen Spicy Galz eller et Crock Ness-monster i spændende sideopgaver...
  • Alt downloadmateriale, der er blevet udgivet til den originale, japanske version, er inkluderet!

  Multiplayer kræver en kompatibel kontrol per spiller (sælges separat).


SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD

Release-dato: 14. februar 2020
System: Nintendo Switch
Kategori: Multiplayer, Action
Spillere: 1-4 Lokalt | 1-4 Online
Aldersmærkning:
Udgiver: LEVEL-5
Udvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
© 2020 LEVEL-5 Inc.