fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Sakuna: Of Rice and Ruin

 • I Lofty Realms overdådige og himmelske hovedstad fordriver den forkælede gudinde for høsten Sakuna sit liv i ren luksus, mens hun hviler på laurbærrene efter sine afdøde forældre. Under hende, i Lowly Realm, jager en grum bjergrøver en gruppe desperate mennesker hen til en klippekant. En bro mellem de to riger dukker op, og her møder Sakuna og menneskene endelig hinanden.

  I de efterfølgende kampe forårsager gudinden og de vildfarne mennesker en stor eksplosion, som vækker vrede hos den himmelske hersker Lady Kamuhitsuki. Hun sender dem alle i eksil på Hinoe Island, et mystisk sted på grænsen mellem himmel og jord, hvor Sakunas forældre tidligere havde hjemme. Hun befaler, at de generobrer den såkaldte “Isle of Demons” fra en horde af monstre.

  Sakuna, der er datter af en krigergud og en høstgudinde, genfinder sin fødselsret i det utæmmede landskab og tager kontrol over elementerne, bekæmper monstre og gør jorden frugtbar igen. Menneskene hjælper deres guddommelige beskytter og skaber en ny mening med det liv, der blev taget fra dem i det krigshærgede Lowly Realm. Sammen må de tæmme både jorden og dæmonerne på Hinoe Island.

   Sakuna: Of Rice and Ruin er udviklet af Edelweiss, tomandsholdet bag det kritikerroste indiespil Astebreed. Sakuna: Of Rice and Ruin kombinerer platformsaction med crafting- og farmingsimulation. Du spiller som Sakuna, en forkælet høstgudinde, der er blevet forvist til en farlig ø sammen med en gruppe mennesker på flugt. Hun udforsker de smukke, men barske omgivelser og finder et hjem i en bjerglandsby, hvor hun viser sig værdig til sin titel ved at høste ris og forbedre levevilkårene for menneskene.

  Raffineret platform-action

  Brug landbrugsredskaber som våben, og kombinér hurtige, tunge og særlige angreb for at nedkæmpe dæmoniske bæster. Lær at bemestre den magiske “divine raiment” for at nå platforme længere væk, undvige farer og overvinde kraftfulde fjender.

  Detaljerigt simulationsspil i 3D

  Lær alt om den oldgamle landbrugskunst ved at følge de detaljerede trin fra at så til at høste for at dyrke den perfekte afgrøde. Som høstgudinde bliver Sakuna stærkere for hver vellykkede rishøst, hvor æstetik og smag er direkte forbundet med hendes evner i kamp.

  Skab et hjem i vildmarken

  Sakunas dødelige følgere laver våben, rustninger og måltider til hende med de materialer og ingredienser, hun indsamler på sine eventyr. Du låser op for endnu flere muligheder ved at fuldføre missioner for dem.

  Et nyt perspektiv på japansk mytologi

  Heltinden er del af en kreds af guder og dæmoner, som er inspireret af traditionel japansk mytologi, men med mange unikke tiltag. Historien og verdenen er fuld af smukt renderede detaljer, hvor nogle er familiære og andre er helt originale.


Sakuna: Of Rice and Ruin

Release-dato: 20. november 2020
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Eventyr, Simulation
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
Udgiver: Marvelous Europe Limited / XSEED Games