fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Shield

 • Pokémon Sword og Pokémon Shield udspiller sig i Galar-regionen, der er en ekspansiv region med varierende omgivelser, der rummer alt fra idyllisk landskab til moderne byer, dybe skove og snedækkede bjerge. I Galar-regionen arbejder Pokémon og folk sammen om at opbygge forskellige industrier. Fans kan besøge gyms over hele regionen i deres stræben efter at blive champion.

  En ny generation af Pokémon indtager Nintendo Switch-systemet. Bliv Pokémon-træner, tag ud på en ny rejse i den nye Galar-region og optrævl mysteriet bag de legendariske Pokémon Zacian og Zamazenta! Udforsk The Wild Area, et kæmpestort stykke land, hvor spillerne kan kontrollere kameraet helt frit. Deltag i Max Raid Battles*, hvor du vil stå ansigt til ansigt med gigantiske og superstærke Pokémon, kendt som Dynamax Pokémon.

  • Bliv Pokémon-træner, tag ud på en ny rejse i den nye Galar-region og optrævl mysteriet bag de legendariske Pokémon Zacian og Zamazenta!
  • The Wild Area er et kæmpestort stykke land med utæmmet natur i Galar-regionen, der forbinder flere byer og storbyer. I The Wild Area lever der flere forskellige Pokémon end nogen steder ellers i Galar-regionen. De Pokémon trænerne møder i The Wild Area forandrer sig alt efter sted eller vejr, så du ser måske noget nyt, hver gang du besøger området.
  • Oplev Max Raid Battles, hvor fire Pokémon-trænere kan gå sammen og udfordre de vilde Dynamax Pokémon.
  • Dynamax er et stedspecifisk fænomen i Galar-regionen, hvor Pokémon bliver gigantiske, når de er i kamp og det er en vigtig del af Pokémon-kampene i regionen. Alle Pokémon i Galar-regionen kan blive Dynamax i kamp og når de bliver det, bliver de helt enormt stærke og deres kampevner får et boost!
  *Det kræver Nintendo Switch Online medlemskab (sælges separat) og en Nintendo Account at spille online, samt tilgang til internet.

   


Pokémon Shield

Release-dato: 15. november 2019
System: Nintendo Switch
Kategori: Eventyr, Rollespil
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: GAME FREAK
Distributør: Bergsala
Sprog:
©2019 Pokémon. ©1995–2019 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. Pokémon and Nintendo Switch are trademarks of Nintendo.

Relaterede produkter

Pokémon Sword
Pokémon Sword og Pokémon Shield udspiller sig i Galar-regionen, der er en ekspansiv region med varierende omgivelser,...
Pokémon Sword and Pokémon Shield Dual pack
Både Pokémon Sword og Pokémon Shield i en og samme pakke! Kan du ikke vælge mellem Pokémon Sword og Pokémon Shield?...
 • Pokémon Sword
  Pokémon Sword og Pokémon Shield udspiller sig i Galar-regionen, der er en ekspansiv region med varierende omgivelser,...
 • Pokémon Sword and Pokémon Shield Dual pack
  Både Pokémon Sword og Pokémon Shield i en og samme pakke! Kan du ikke vælge mellem Pokémon Sword og Pokémon Shield?...