fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Paper Mario: The Origami King

 • Tag med Mario på et herligt eventyr med kendte figurer og nyt origami-look i Paper Mario: The Origami King.

  Det lader til at King Olly, som påberåber sig herskertitlen over Origami Kingdom, har udtænkt en ondsindet plan, der skal udfolde sig over hele verden. Det ser ret farligt ud på papiret, så det kræver en skarp person til at nedkæmpe Ollys onde planer. I Super Mario: The Origami King møder Mario en af sine mest spændende udfordringer til dato. King Olly har endda indpakket prinsesse Peachs slot i farverige papirstrimler og transporteret det til et fjerntliggende bjerg. Og Bowsers minions er foldet sammen til at være King Ollys trofaste soldater!

  Heldigvis er Mario udstyret med en række nye værktøjer til at hjælpe ham med at sikre sig sejren. En ny evne, kaldet 1000-Fold Arms, giver dig mulighed for at interagere med landskabet ved at udstrække, sammentrække, skrælle og afsløre nye steder; hjælpe dig med at løse opgaver og finde uventede overraskelser. Undervejs i spillet vil både nye og gamle allierede melde sig på banen, fx King Ollys godmodige søster, Olivia. En ellers usandsynlig allieret som Bowser kan også vise sig, da han ikke selv har underlagt sig kongens origami, og Mario vil acceptere al den hjælp, han kan få, med åbne arme!

  Paper Mario: The Origami King introducerer et ny ringbaseret kampsystem, der giver dig mulighed for at bruge dine praktiske evner til at opstille ellers spredte fjender og maksimere skaden i kamp. Det vil kræve et skarpt sind at få bugt med de foldede fjender!

  En detaljerig verden venter på dig, utallige minispil og mysterier skal løses i dette morsomme Paper Mario-eventyr!

  10 tips til dig som er på eventyr med Paper Mario: The Origami King


Paper Mario: The Origami King

Release-dato: 17. juli 2020
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
©2020 Nintendo Program ©2020 Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS