fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

OCTOPATH TRAVELER II

  • Et nyt afsnit i OCTOPATH TRAVELER-serien! OCTOPATH TRAVELER II tager seriens HD-2D-grafik, en fusion af retro pixelkunst og 3D CG, til endnu større højder. I Solistias verden vover otte nye rejsende sig ud i en spændende ny æra. Hvor vil du tage hen? Hvad vil du gøre? Hvis fortælling vil du bringe til live? Valget er dit!

     Begynd dit eventyr som en af otte nye rejsende med hver sin motivation og unikke evner. Seriens HD-2D-grafik, en fusion af retro pixel art og 3DCG, har nået endnu større højder. historien foregår i Solistia, hvor forskellige kulturer trives fra øst til vest, og den nye tidsalders industrier blomstrer.

    Du kan sejle på havene og udforske alle hjørner af en verden, der går fra dag til nat. hver rejsende har et unikt sæt Path Actions, som de kan bruge til at kæmpe mod byboere, skaffe genstande, tage andre med på deres rejser og meget mere. Hvor vil du tage hen? Hvad vil du gøre? Det er helt op til dig!

    De velkendte mekanismer fra det oprindelige spil er bevaret, som fx friheden til at udvikle dine rejsendes job og færdigheder samt Break- og Boost-systemet, der gjorde kampene så spændende. Der er også blevet tilføjet nye mekanikker.


OCTOPATH TRAVELER II

Release-dato: 24. februar 2023
System: Nintendo Switch