fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

No More Heroes III

 • Efter ti års fravær vender Travis Touchdown tilbage til Santa Destroy...

  Her finder han en kæmpe kunstig ø-metropol og en mystisk flyvende genstand, der svæver højt over øen... Så hvilken slags skøre, farlige snigmordere vil Travis mon møde denne gang?

  Denne gang skal Travis Touchdown faktisk kæmpe sig vej til toppen af Galactic Superhero Rankings for at forhindre den onde Prince FU og hans rumvæsener i at overtage jorden!

  Tjen penge for at kunne deltage i kampene

  For at kunne deltage i Galactic Superhero Rankings-turneringerne må du som Travis påtage dig forskellige missioner for at tjene penge til turneringsgebyrerne. Når de krævede gebyrer er overført via ATM, modtager du en invitation til næste kamp.

  Dominér dine modstandere med dine suveræne evner!

  Med de intuitive Joy-Con-kontroller til at udføre Travis’ Beam Katana-tricks samt en række pro wrestling-teknikker vil du i dette spil opleve mere hardcore slash-’em-up-action end i tidligere spil i serien. Og som noget nye kan Travis bruge sin Death Glove til at aktivere flere af sine færdigheder, hvilket giver mulighed for mere strategiske kampe. Desuden kan du tilpasse det nye Skill Tree og afprøve forskellige kombinationer af Death Glove Chip for at finde den spillestil, der passer bedst til dig.


No More Heroes III

Release-dato: 27. august 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Action
Spillere: 1 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Grasshopper
Distributør: Bergsala