fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Tennis Aces

 • Fyr et arsenal af slag og strategier af i den ultimative tenniskamp med venner, familie og dine yndlingsfigurer fra Mushroom Kingdom. Med op til fire spillere lokalt og online multiplayer, samt et story-mode med kreative boss-kampe, er Mario Tennis Aces et af de hidtil mest robuste sportsspil med Mario i hovedrollen!

  Et helt nyt Mario Tennis-spil!

  Mario Tennis Aces er et helt nyt Mario Tennis-spil, der bringer nye færdigheder og konkurrencer til Nintendo Switch! Mario indtager banen iført stilfuldt tennistøj, forberedt på intensive kampe mod et bredt udvalg af figurer. Spillet indeholder over 15 spilbare figurer, som alle har deres karakteristiske egenskaber!

  I dette spil er det vigtigt, at du formår at aflæse modstanderens position og slag, så du er godt forberedt, når bolden kommer og ved, hvilket slag kan give dig fordelen. Spillet byder på et raffineret syn på tennis med fokus på strategi. Det intuitive og dybe gameplay lukker op for spændende konkurrencer, hvor som helst og når som helst med Nintendo Switch.

  • Spillet byder også på et story-mode for første gang siden Mario Tennis på Game Boy Advance, og det vil blandt andet byde på nye missioner og boss-kampe.
  • De varierende spillemåder til Nintendo Switch-konsollen lader op til fire spillere** indtage banen sammen – når som helst, hvor som helst!
  • Så snart du er online med dit Nintendo Switch-system, kan du spille sammen med venner eller andre spillere. Events og onlineturneringer vil med jævne mellemrum afholdes, hvor du kan konkurrere mod andre spillere.
  • Der findes også et Swing Mode, der lader dig bruge Joy-Con-kontrollerne som en tennisketsjer. Denne funktion passer perfekt, hvis du vil spille en kamp med venner og familie, eller bare bevæge kroppen lidt ekstra.

  *En Nintendo Account er påkrævet. Medlemskab af Nintendo Switch Online-betalingstjeneste giver adgang til onlinetjenester og -funktioner.

  **Yderligere tilbehør kræves, sælges separat.

  ©2018 Nintendo/CAMELOT


 • Characters


Mario Tennis Aces

Release-dato: 22. juni 2018
System: Nintendo Switch
Kategori: Sport
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: NIntendo
Udvikler: Camelot
Egenskaber: Internet, Demoversion tilgængelig, TV Mode, Tabletop Mode, Handheld Mode