fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Strikers: Battle League Football

 • På denne bane er alt er tilladt!

  Gå efter sejren ved hjælp af holdarbejde, tacklinger, nyttige genstande og vilde Hyper Strikes i Mario Strikers: Battle League Football til Nintendo Switch. Gør alt for at vinde intense kampe i lokal multiplayer, og slå dig sammen med andre online for at blive verdens bedste klub!

  Dette er STRIKE!

  Mario og hans venner konkurrerer mod hinanden, fem mod fem, i Strike, der er en fodboldlignende sport uden nogen af alle de tunge regler, der findes i almindelig fodbold!

  Holdet med flest mål vinder, men når skøre tacklinger som Team Tackles og en række ødelæggende genstande føjes til det allerede totale kaos, er det ikke let at score. Og så er der ikke engang nævnt de elektriske hegn omkring banen.

  Sæt bolden i kassen med et Hyper Strike. Hvis du scorer et mål med denne teknik, tæller det som to mål.

  HOLDET

  Sammensæt et stærkt hold med Mario og hans venner bestående af fire angribere og en målmand, der forsøger at holde bolden ude af målet. Hver figur har sine egne evner som fx hurtighed, styrke, afleveringsteknik og evnen til at udløse et Hyper Strike. Følgende figurer kan danne hold:

  • Mario: Mario er altid en pålidelig og yderst afbalanceret spiller på banen med imponerende teknikker.
  • Peach: Hendes hurtighed og teknik gør det nemt for Peach at undgå sine modstandere.
  • Luigi: En teknisk spiller, der er utrolig god til at aflevere bolden. Luigi er en fremragende offensiv midtbanespiller.
  • Toad: Toads hurtighed og pasningsspil gør det muligt for ham at omdanne forsvar til angreb på et øjeblik.
  • Bowser: Et ægte kraftcenter på banen. Bowsers kraftfulde spark er kun overgået af hans brutale tacklinger.
  • Rosalina: Et teknisk mirakel! Rosalina kan vinkle sit skud og komme igennem de mest avancerede forsvar.
  • Yoshi: Yoshi har en fremragende boldkontrol, både med afleveringer og spark til bolden. Absolut uundværlig for ethvert hold.
  • Donkey Kong: Donkey Kongs styrke og pasningsspil gør ham god til at vinde bolden og finde sine holdkammerater på banen.
  • Wario: Wario er stærk hele vejen igennem, uanset om det er spark, tacklinger eller noget andet.
  • Waluigi: En fantastisk forsvarsspiller! Waluigi bruger sin hurtighed og teknik til at jagte modstandere og vinde bolden.
  • Boom Boom: Den sidste forsvarslinje for ethvert hold. Boom Boom gør sit bedste for at holde bolden på højre side af mållinjen.

  På med trøjen!

  Hvis du iklæder dine angribere forskelligt udstyr, ændrer du ikke kun på deres udseende, men tilpasser også deres evner til at passe til din taktik på banen.

  Brug mønter i spillet, som du tjener ved at spille kampe, til at låse op for nyt udstyr, som du kan bruge i din næste kamp. Mix og match det forskellige udstyr for at finde din perfekte kombination af evner og stil.

  Genstande

  Hvis du samler en ?-blok op i løbet af kampen, kan du få en tilfældig genstand til at stoppe dine modstandere med og få fri bane til målet. Her er nogle af de forskellige genstande:

  • Star - Gør angriberen usårlig i et stykke tid, stjernen forbedrer evnerne og sikrer, at ondsindede modstandere holder sig væk.
  • Green shell - En grøn skal, der bevæger sig rundt på banen og gør alle nervøse, fordi den, der bliver ramt, kan mærke den.
  • Banana - En velplaceret bananskræl er en god måde at stoppe en aggressiv angriber på.
  • Mushroom - Brug denne genstand til at øge din hastighed i et kort stykke tid. Den kan udgøre forskellen mellem en vellykket dribling og et uplanlagt møde med elhegnet.
  • Bob-Omb - En bold af den mere eksplosive slags. Spark den over mod en angribende modstander.
  • Red shell - Intet kommer mellem den røde skal og dens mål, ikke engang andre angribere.

  Teamwork

  Op til otte spillere – fire på hvert hold - kan indtage banen sammen, enten foran et tv og en Nintendo Switch via lokalt spil eller online.

  At samarbejde med dine holdkammerater er nøglen til sejr. Brug afleveringer til at spille bolden ud på banen og skabe målchancer, eller kast en holdkammerat ind i modstanderen med et snedigt Team Tackle og stjæl bolden.

  STRIKERS CLUB

  Gå online i Strikers Club Mode, og opret din egen klub, herunder tilpasning af stadion, udstyr og holdvåben. Rekruttér spillere og konkurrér mod andre klubber fra hele verden i ugelange sæsoner for at optjene point nok til at rykke op i divisionerne.


Mario Strikers: Battle League Football

Release-dato: 10. juni 2022
System: Nintendo Switch
Spillere: 1-8 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala