fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Party Superstars

 • Det er på tide med en vaskeægte superstjernesamling med diverse Mario Party-spillebrætter og minispil!

  Mario Party Superstars har fem klassiske spillebrætter fra Nintendo 64-æraen og en samling af 100 minispil fra hele Mario Party-serien, og alle spil kan også spilles online!

  Rimfrost møder blomster mens du ræser afsted for at samle stjerner (og sabotere det for dine konkurrenter) på Peach's Birthday Cake-brættet fra det originale Mario Party-spil. Eller se nedtællingen, der sætter Bowser Coin Beam i gang og hold fast i de mønter på Space Land-brættet. Tingene kan hurtigt ændre sig i Mario Party, så vær beredt!

  I brætspilsfunktionen kan du samle mønter til stjerner og i Free Play-funktionen kan du øve dig i at blive den sidste, der falder i Mushroom Mix-Up eller Shy Guy Says. Alle minispil spilles med knapkontrol, så du kan enten bruge dine Joy-Con, en Nintendo Switch Pro-kontrol eller spille på en Nintendo Switch Lite.

  Mario Party Superstars til Nintendo Switch kan spilles hvor som helst, når som helst med andre spillere, enten med lokal download eller online**. I brætspilsfunktionen gemmes jeres spil for hver tur, så efter en pause, kan I starte lige der, hvor i stoppede sidst. Brug Stickers til at rose eller rise medspillere når du ræser over brættet og samler stjerner. Alle funktioner kan spilles i online multiplayer, så du kan både spille et par minispil eller en match med 30 ture med vennerne. Det føles godt at sejre (og det føles mindst lige så fedt at stjæle stjerner...) lige meget hvor på kloden du befinder dig!

   

  **Det kræver Nintendo Switch Online medlemskab (sælges separat) og en Nintendo Account at spille online, samt tilgang til internet.


Mario Party Superstars

Release-dato: 29. oktober 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Party
Spillere: 1-4 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala