fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

LEGO CITY: Undercover

 • Tag på forbryderjagt! I LEGO® CITY Undercover til Nintendo Switch kan du – ud over at spille at spille singleplayer – spille co-op sammen med en anden spiller.

  Dansk tekst og tale i spillet!

  I et af de største LEGO-spil hidtil indtager du rollen som betjenten Chase McCain, der går undercover for at fange den berygtede mesterforbryder Rex Fury og sætte en stopper for den bølge af forbrydelser, der har gjort hele byen usikker.

  Dette LEGO-eventyr i en åben verden lader både fans og nytilkomne opleve den sprudlende metropol LEGO CITY med over tyve unikke distrikter, der er fyldt med blandt andet køretøjer, biltyve, rumvæsner, sjove filmreferencer, bortløbne grise og naturligvis hundredvis af ting du kan samle på.

  LEGO CITY Undercover forener en kyndig og original story med LEGOs typiske humor til at skabe en sjov oplevelse for spillere i alle aldre, og byder på femten særskilte missioner at udføre.

  • Bliv en mester i forklædninger! – Chase McCain er en alsidig person med hele otte forklædninger til at gå undercover i, når han skal infiltrere byens skumle steder og komme ind steder, som politiet normalt ikke har adgang.
  • Over 100 køretøjer – I LEGO CITY kan du styre alle de køretøjer, du ønsker. Så du kan hoppe ombord i alt fra sportsvogne og motorcykler til helikoptere for at jage forbrydere eller bare køre gennem storbyjunglen og nyde turen.
  • Et stærkt team – Chase får hjælp af betjent Frank Honey, politichef Dunby og læge Natalia Kowalski, som bare er nogle af de over 300 oplåselige og spilbare figurer i spillet.
  • Find Nintendo-cameos – Der er en hel del hemmelige Nintendo-gæsteoptrædener i dette spil. Vil det lykkes dig at finde dem alle?

LEGO CITY: Undercover

Release-dato: 07. april 2017
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt, Co-Op
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Warner Bros. Games
Udvikler: TT Fusion
Distributør: Bergsala
Egenskaber: TV Mode, Tabletop Mode, Handheld Mode

Relaterede produkter

LEGO CITY Undercover
Jagten er i gang i LEGO City Undercover!
LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
Følg Chase McCain på hans første mission i LEGO CITY Undercover: The Chase Begins.