fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Nintendo Switch
 • LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

 • Her er spillet til fans af gåder og puzzle-opgaver hvor man kan se frem at bruge de små grå i LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition. Leg detektiv i spillet med den særegne Layton-æstetik og løs mystery-opgaver i HD på tv-skærmen.

  Professor Hershel Layton er forsvundet og det er nu op til datteren, Katrielle – en kløgtig ung kvinde med stort gå-på-mod og en suveræn evne til at komme frem til sandheden trods ringe beviser – at indtage pladsen som seriens nye hovedperson. Til sin hjælp har Katrielle mange nye, farverige figurer, herunder sin assistent, Ernest Greeves, og den talende hund, Sherl.

  LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition bliver den første udgave af et spil i Layton-serien, der kan spilles på tv-skærmen, hvilket bliver den oplagte mulighed til at dele spiloplevelsen, lege detektiver og løse gåder og opgaver i selskab med familie og venner. Spilkontrollen er intuitiv og lige så nem at gå til som altid. Spillet kan enten styres med knapperne, bevægelseskontrollen eller i håndholdt tilstand på den trykfølsomme skærm på Nintendo Switch. Herudover indeholder spillet nyt indhold og opdaterede gameplay-funktioner, der giver både fans og nybegyndere i Layton-universet masser af udfordringer og hjernegymnastik. Her er et overblik over nyhederne:

  • Nye puzzle-opgaver: Denne deluxe-udgave indeholder over 40 helt nyt puzzle-opgaver. Desuden er puzzle-opgaver fra Nintendo 3DS-versionen forfinet og tilføjet.
  • Forbedret layout og grafik: Hver puzzle-opgave præsenteres overordnet på den ene skærm og al grafik har fået en HD-overhaling.
  • Unlocked DLC: Tidligere låst indhold, som skulle købes separat, fx et outfit som ”Luke Lookalike” er låst op fra spillets start.
  • Nye outfits: Over 50 nye outfits er blevet tilføjet og kan alle indløses via spillets gameplay.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

Release-dato: 08. november 2019
System: Nintendo Switch
Kategori: Puzzle
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning: