fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Harvest Moon: One World

 • Lev livet som landmand, mens du udforsker en hel verden fuld af både nye og velkendte ansigter, unikke landsbyer og eventyrlige udfordringer, samtidig med du passer og plejer din voksende bondegård.

  Kan du forestille dig en verden uden tomater, jordbær og endda kål? Nej, vel! Det er den situation, du befinder dig, når du ankommer til verdenen i Harvest Moon: One World. Kun en gammel bog giver antydninger om, hvad der engang fandtes…

  Ansporet af en mystisk opdagelse vil du begive dig ud på et eventyr, der strækker sig ud over hjembyen og til en hel verden. Fra Halo Halos vidunderlige strande til Salmiakkis snedækkede bjergtinder er der bogstaveligt talt en hel verden at udforske!

  Et tabt paradis

  Der var engang en rig og frodig verden, som blomstrede under høstgudindens beskyttelse. Små og store skabninger trivedes i det grønne landskab. Frugt og grøntsager groede til overflod året rundt. De folk som beboede denne verden, som ellers havde været så taknemmelige for høstgudindens velsignelser, mistede efterhånden deres respekt for naturen. Dermed blev den frodige jord tabt for denne verden sammen med høstgudindens kræfter. Hun havde dog stadig en dyb tro på, at en skønne dag ville den frodige jord bliver genoplivet af en udvalgt hånd…

  Du høster, hvad du dyrker

  Grib dine redskaber og indtag landlivet, når du høster afgrøder og tager dig af dyrene på din nystartede bondegård. Tjen penge på at sælge dine varer og lad dine ydmyge omgivelser vokse og gro til en blomstrende forretning.

  One world

  I Harvest Moon: One World venter en eventyrlig verden, når du kommer på rejse gennem fem forbundne regioner med meget forskellige klimaer, som hver især besidder deres egen unikke flora og fauna.

  Dyrk dine rødder flere steder

  Din bondegård kan pakkes sammen og tages med til nye græsgange. I hver region har befolkningen tilpasset deres landbrugspraksis til at fungere bedst muligt i regionens klima. For at trives i dit nye miljø skal du tilegne dig den lokale kulturs færdigheder, fx dyrke ris, passe rensdyr og meget mere.

  Find nye afgrøder

  Kartofler er den eneste tilbageværende afgrøde, når du først ankommer til denne engang så frodige verden. For at få fat I frø til nye afgrøder har du brug for hjælp fra de såkaldte Harvest Wisps, men de er ikke altid så nemme at finde…

  Så nye venskaber

  I løbet af dit eventyr møder du en række interessante figurer, som du hjælper med diverse opgaver. Efterhånden som du bliver en del af samfundet, deltager du på lokale festivaler og får nye venner.


Harvest Moon: One World

Release-dato: 05. marts 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Eventyr, Simulation
Spillere: 1 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Rising Star Games
Udvikler: Natsume Inc.
Distributør: Bergsala