fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Hades

 • Spillet, der har modtaget mange priser og fantastiske anmeldelser, udkommer nu som fysisk spil til Nintendo Switch.

  Denne fysiske version leveres med sjove ekstrafunktioner, herunder en pc-downloadkode til Hades Original Soundtrack og et 32-siders figurkompendium i fuld farve med portrætter af spillets guder, spøgelser og monstre.

  Som den udødelige prins af underverdenen skal du bruge Olympens kræfter og mytiske våben for at bryde ud af kløerne på selveste Dødens Gud. Med hvert enestående forsøg på at slippe væk, bliver du stærkere og optrevler historiens gang.

  Olympens guder står bag dig! Brug deres kræfter. Mød Zeus, Athena, Poseidon og mange flere og vælg mellem dusinvis af gudernes velsignelser, der forbedrer dine egenskaber gevaldigt. Der er en masse forskellige karakteregenskaber at opdage og gøre brug af hen ad vejen.

  Der venter dig et hold af fuldt stemmelagte, farverige og struttende livlige figurer! Bliv venner med guder, spøgelser og monstre. Lær dem at kende og oplev tusindvis af unikke historier efterhånden som du finder ud af, hvad der virkelig er på færde i denne store, dysfunktionelle familie.

  Spillet kan spilles igen og igen. Nye overraskelser venter hver gang du dykker ned i den evigt skiftende underverden, hvor de vogtende bosser husker dig. Brug det magtfulde Mirror of Night til at blive stærkere og stærkere og giv dig selv et forspring næste gang du løber væk hjemmefra.

  Intet er umuligt. Vedvarende upgrades betyder, at du ikke behøver være guddommelig for at opleve den spændende kamp og gribende historie. Men selv hvis du er, er der masser af udfordringer og hårdtslående action, der vil teste hvad du har at byde på.

  Spillet har helt klart spiludviklerne Supergiants signatur. Den rige, atmosfærefyldte præsentation og den unikke blanding af gameplay og narrativ, som har været rygraden i Supergiants spil, bliver her drevet til det ypperste: spektakulære håndlavede omgivelser ledsaget af hårdtpumpende originale toner gør underverdenen sprællevende!

  Den fysiske version af Hades udkommer den 19. marts.


Hades

Release-dato: 19. marts 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Eventyr, Rollespil
Aldersmærkning:
Udgiver: Supergiant Games