fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

 • Tre velkendte byer, tre episke historier.

  Spil de genre-definerende klassikere i Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas. Spillene er opdaterede med forbedret lyssætning, baggrunde, teksturer i høj opløsning og meget mere. Forbedringer, der gør disse elskede verdener endnu mere levende!

  Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition indeholder spillene:

  • Grand Theft Auto III: Det hele starter i Liberty City. Her har du friheden til at tage hvor som helst hen og hænge ud med hvem som helst i den kriminelle underverden, hvis du tør!
  • Grand Theft Auto: Vice City: Velkommen til 1980'erne, årtiet med de forrygende frisurer og pastelfarvede jakkesæt. Her følger du en mands kamp for at stige i graderne det kriminelle miljø. Dette er Tommy Vercettis fortælling om forræderi og hævn i en neonoplyst, tropisk by med luksus og muligheder.
  • Grand Theft Auto: San Andreas: For fem år siden flygtede Carl "CJ" Johnson fra Los Santos' elendige San Andreas ... en by, der var ved at blive splittet af bandeproblemer, narkotika og korruption. Nu er vi i begyndelsen af 1990'erne, og CJ må vende tilbage til stedet, fordi hans mor er blevet myrdet, hans familie er blevet splittet, og hans barndomsvenner er alle på vej mod den rene katastrofe. Da han vender tilbage, forsøger en flok betjente at få ham anklaget for mord, hvilket tvinger CJ ud på en rejse, der fører ham rundt i hele San Andreas med det mål at redde sin familie og tage kontrol over gaderne.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Release-dato: 11. februar 2022
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Rockstar Games
Distributør: Bergsala