fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fire Emblem Engage: Divine Edition

 • Vær med til at redde kontinentet Elyos i Fire Emblem Engage.Det turbaserede, taktiske kampsystem, som Fire Emblem-serien er kendt for, vender tilbage med et nyt udvalg af figurer, som du kan tilpasse og engagere for nøje at udføre din strategi.

  Som en guddommelig drage skal du bruge strategier for at opfylde din skæbne - at samle Emblem Rings spredt ud over hele verden og bringe freden tilbage til Elyos-kontinentet. Indkald og kæmp sammen med legendariske helte fra tidligere Fire Emblem-spil, som Marth og Celica, og tilføj deres styrke til din egen i denne nye story.

  Dette nye spil i Fire Emblem-serien foregår i Elyos, et kontinent, der består af fire riger, som omgiver et helligt land i midten. For tusind år siden udbrød en ond krig mellem folk på Elyos og Fell Dragon.

  Under denne krig tilkaldte Elyos' folk Emblems - helte fra andre verdener - for at hjælpe dem. Med Emblems ved deres side kæmpede krigere fra hver nation som en enhed, og til sidst lykkedes det dem at fange Fell Dragon. Men der er nu tegn på, at Fell Dragon måske snart genopstår...

  Indtag rollen som Alear, den guddommelige drage, der vågner tusind år efter krigen uden nogen erindring om sin fortid. Grib til våben og kæmp sammen med dine allierede i taktiske RPG-slag for at forhindre genopstandelsen af Fell Dragon.

  Få større styrke på slagmarken ved at tilkalde Emblems - herunder Marth, Celica og andre helte fra tidligere Fire Emblem-titler - som bor i særlige Emblem Rings. Ved at bære disse ringe kan Alear og deres allierede låne disse Emblems kraft, hvilket øger deres stats eller giver adgang til endnu stærkere evner. Helte kan også "engage" med Emblems, kombinere deres styrke og låse op for unikke angreb, som de kan udfordre fjenden med.

  Et storslået eventyr begynder! Mød forskellige allierede og fjender i hver nation, opdag de Emblems, som bor i ringene, og styrk båndene til dem, mens du kæmper for at beskytte verden.

  Fire Emblem Engage: Divine Edition, der indeholder spillet, en SteelBook®, kunstkort, en plakat i A1-størrelse og en kunstbog i softcover med titlen "The Art of Fire Emblem Engage" lanceres til Nintendo Switch den 20. januar 2023 samtidig med Fire Emblem Engage.


Fire Emblem Engage: Divine Edition

Release-dato: 20. januar 2023
System: Nintendo Switch

Relaterede produkter

Fire Emblem Engage
Vær med til at redde kontinentet Elyos i Fire Emblem Engage.Det turbaserede, taktiske kampsystem, som Fire...
 • Fire Emblem Engage
  Vær med til at redde kontinentet Elyos i Fire Emblem Engage.Det turbaserede, taktiske kampsystem, som Fire...