fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

DOOM

  • Overlev dæmonernes angreb når som helst og hvor som helst i DOOM, prisbelønnet FPS fra id Software til Nintendo Switch!

    Som den eneste ”DOOM Marine” er du blevet aktiveret til at stoppe de voldsomme og magtfulde dæmoner fra Union Aerospace Corporation's forskningsanlæg på Mars. Tag kontrol over ødelæggende våben og udslet dæmoner en masse!

    Oplev singleplayer-funktionen og bekæmp raserende horder af fjender med dit arsenal af futuristiske og ikoniske våben. Kom i nærkamp med det avancerede melee-system, mens du smadrer dæmoner på alverdens kreative og hensynsløse måder. Test dine evner i den nådesløse spilfunktion Ultra-Nightmare, hvor døden er permanent, eller besøg Arcade Mode, en strømlinet version af singleplayer-funktionen. Kæmp mod tiden for at få high score, og optjen point for at besejre fjender, indhente helbred, rustning og score-boosting-genstande.

    DOOMs arenakampe vender tilbage med en blanding af multiplayer-funktioner fra klassikere som Team Deathmatch og Domination til de afsindige og hurtige Soul Harvest- og Freeze Tag-funktioner. Tilintetgør dine fjender online med en blanding af evner, heftige våben og unikke power-ups, der kan forvandle dig til en dæmon.

    Få adgang til alle tidligere udgivne multiplayer-DLC-indhold. Brug dødelige våben, forvandl dig til forskellige dæmoner, vælg en unik rustning og download ekstra indhold for at kæmpe på flere multiplayer-kort (microSD-kort kræves).


DOOM

Release-dato: 10. november 2017
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Førstepersons-shooter
Spillere: 1 Lokalt | 4-12 Online
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Spillemåder:

TV Mode

1

Tabletop Mode

1

Handheld Mode

1

Aldersmærkning:
Udgiver: Bethesda
Distributør: Bergsala
Egenskaber: TV Mode, Tabletop Mode, Handheld Mode