fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

 • Donkey Kong Country: Tropical Freeze debuterer på Nintendo Switch. De invaderende Snowmads holder Donkey Kong Island i et isgreb – og det er op til kong’erne at tø stemningen op!

  Denne titel inkluderer alle udfordringer og sjov og ballade fra originalen, samt en helt ny funktion, der lader nybegyndere spille som den surfende Funky Kong.

  Tag med Donkey Kong, Diddy Kong, Cranky Kong og Funky Kong, når de svømmer, surfer, hopper og svinger sig gennem diverse øer fyldt med farer, skjulte samleobjekter og uforglemmelige boss-møder! Brug hver figurs unikke moves til at udforske hvert hjørne af alle øerne og find særlige genstande samt skjulte udgange.

  Funky Town for nybegynderne

  Eksklusivt for Nintendo Switch-versionen er Funky Kong. Han kan udføre dobbelthop, rulle, svæve og endda lave undervandsskruer. Takket være sit robuste surfbræt kan selv pigge ikke få ham til at sænke farten! Denne fyr hjælper til at selv de mest ubarmhjertige baner kan blive som en tur i parken.

  Co-op Kong

  Spil hele spillet alene eller sammen med en ven i co-op. Samarbejd som et team og frys Snowmads' planer til is. Nyd dette funky eventyr, når som helst, hvor som helst og med hvem som helst!


Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Release-dato: 04. maj 2018
System: Nintendo Switch
Kategori: Platformspil
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt, Co-Op
Spillemåder:

TV Mode

1-2

Tabletop Mode

1-2

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Egenskaber: TV Mode, Tabletop Mode, Handheld Mode

Relaterede produkter

Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Donkey Kong Country: Tropical Freeze er sidescrollende Donkey Kong-action når det er allerbedst!