fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

DC Super Hero Girls: Teen Power

 • Hjælp DC Super Hero Girls med at redde Metropolis!

  Red Metropolis fra nogle af DCs mest berygtede superforbrydere i selskab med Wonder Woman, Supergirl og Batgirl fra tegnefilmene DC Super Hero Girls! Når du ikke er i kamp, er din mission at balancere livet som superhelt med livet som teenager.

  Red Metropolis fra nogle af DC's værste superskurke! Heltinderne kan kæmpe mod skurkene med hver deres unikke egenskaber: Wonder Woman kæmper med sin Lasso of Truth og Flying Shield, Supergirl har Heat Vision og Super-Breath at gøre godt med og Batgirl kan opfinde forbrydelsesbekæmpende objekter som Batarang og Bat-Hook.

  Men når vores heltinder ikke er ude og bekæmpe superforbrydere, lever de teenagelivet! De mødes på de bedste hangout-steder fra serien, fx Metropolis High School og Sweet Justice, som selvfølgelig også er gode steder at knipse et par fotos, der kan deles på Superstapost. Men pas på, at din hemmelige identitet ikke afsløres og du kan også risikere at løbe ind i nogle af byens værste superskurke, Harley Quinn, Catwoman og Star Sapphire.

  • Kæmp for retfærdigheden som Wonder Woman, Supergirl og Batgirl fra serien DC Super Hero Girls
  • Red Metropolis ved at anvende superheltindernes unikke egenskaber til at bekæmpe de onde skurke Harley Quinn, Catwoman og Star Sapphire.
  • Udforsk byen både som heltinde og som teenager, besøg de ikoniske hangout-steder fra serien som Metropolis High School og Sweet Justice - men afslør ikke din hemmelige identitet.

DC Super Hero Girls: Teen Power

Release-dato: 04. juni 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala