fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

DAEMON X MACHINA

 • Et helt nyt, hurtigt mech-actionspil fra Kenichiro Tsukuda til Nintendo Switch-systemet.

  Download gratis demo af DAEMON X MACHINA! Oplev ti komplette missioner, herunder er to mulige at spille i co-op via lokal trådløs forbindelse. Du kan overføre dine fremskridt til selve spillet fra den 13. september. Download demoen fra Nintendo eShop på din Nintendo Switch!


  Forsvar planeten og bekæmp korrumperede A.I.-kontrollerede robotter ved hjælp af din Arsenal-dragt, som du selv kan vælge og udstyre med et væld af våben, endda også fra fjendens arsenaler. Udskift dem undervejs for at tilpasse din strategi over for de konstant skiftende trusler.

  Det var den største katastrofe i historisk tid... Månen sprængtes og himlen forvandledes til et inferno af rødt lys, der faldt på alt og alle, som betragtede katastrofen! Overlev denne apokalyptiske nye tidsalder som en lejesoldat og tag kontrol over kraftfulde mechs i dette splinternye mech-actionspil fra Kenichiro Tsukuda og mech-designer Shoji Kawamori.

  • Spillerens avatar kan tilpasses med mange forskellige optioner.
  • Hver Arsenal-dragt kan udstyres med forskellige våben på arme og skuldre, så vel som reservevåben på ryggen, som man kan skifte med under kamp.
  • Slagne fjender smider ammunition og våben fra sig, som spilleren kan tage med sig og bruge.
  • Kenichiro Tsukuda er kendt for sit arbejde med Armored Core-serien. Hans talentfulde team har udviklet denne helt nye titel med det formål at skabe det bedste mech-actionspil på markedet.
  • Figurerne er skabt af Yusuke Kozaki, som også arbejdede på Fire Emblem Awakening og Fire Emblem Fates.
  • Mech-konceptdesignet er skabt af Mr. Kawamori, som også arbejdede på Armored Core-serien og Super Dimension Fortress Macross-serien.
  • Arsenaler kan kæmpe frit i luften og på jorden.
  • Online* og lokal download multiplayerfunktion** for op til fire spillere.

  *Det kræver Nintendo Switch Online medlemskab (sælges separat) og en Nintendo Account at spille online, samt tilgang til internet.
  **Dette kræver eventuelt ekstra spil, systemer og/eller ekstra tilbehør. Sælges separat.

DAEMON X MACHINA

Release-dato: 13. september 2019
System: Nintendo Switch
Kategori: Action
Spillere: 1-4 Lokalt | 1-4 Online
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udvikler: Marvelous
Egenskaber: Local Play

Relaterede produkter

DAEMON X MACHINA - Orbital Limited Edition
Orbital Limited Edition indeholder ud over spillet en 18 cm høj Arsenal-statue, en 100-siders artbook, en SteelBook og...