fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

ARMS

 • Det første fighting-spil af sin slags!

  Læs eller se de mange nyheder fra ARMS Direct i maj her!

  I ARMS kæmper mesterfightere fra hele verden med teleskoparme! Udstyr dine fightere med din egen kombination af våben, der kan opgraderes og gå derefter i hård kamp mod modspillerne med et miks af tryk på knapperne og hurtige håndbevægelser. Uddel slag og korriger dem lynhurtigt for at ramme hurtige fightere, undgå angreb med kvikke spring til siden eller spring højt op i luften og lad slagene regne ned over modstanderne oppe fra. Power-up dine slag for at kunne gøre endnu mere skade eller tag fat i forskellige genstande for at ramme uberegnelige modstandere. Fyld godt på din specialmåler for at kunne lange ødelæggende komboes ud og gør det af med modspillerne. Sæt din indre fighter fri i denne usandsynlige kampsportbegivenhed!

  En af de største funktioner i ARMS er muligheden for at udstyre figurerne med to forskellige armtyper, som varierer fra standard boksehandsker til kurvende våben som boomeranger. Hver arm har specielle egenskaber som ild, is eller elektricitet, der aktiveres med opladende slag.

  Gennem spillet optjener spillerne penge, de kan bruge på at spille Arm Getter, en sjov funktion, hvor du kan få nye arme til dine fightere. Læg også ekstra mærke til disse to figurer: Min Min, den lynhurtige kung-fufighter med teleskoparme, som først er blevet afsløret efter spillets annoncering og den energiske, determinerede Spring Man, der er specialist i at komme stærkt igen, når han næsten er besejret.

  • Kæmp via simpel bevægelses- og knapkontrol - Tag godt fat i din Joy-Con med et unikt "thumbs-up"-greb og brug simple bevægelser og tryk på knapperne for at gøre det af med modstanderen. Uddel slag så snart du finder en åbning og undgå alle angreb, der vil hagle ned over dig! Det er adrenalinøgende morskab for alle!
  • Vælg en af mange forskellige fightere - vælg nogen af de helt nye mesterfightere som Ribbon Girl, Master Mummy og mange flere! Hver fighter har deres helt egen færdigheder at lære og mestre.
  • Kæmp i arenaer med unikke genstande - send slag rundt om (eller gennem) mysteriøse væskefyldte søjler i et uhyggeligt laboratorium, eller kast i visse arenaer fightere op på trampoliner for et episk luftbåret angreb.
  • Vælg dine våben med omhu - hvert våben har sin egen styrke. Nogen er langsomme, men gør gevaldig skade, mens andre er lynhurtige, men kun kan bruges til at opbygge større angrebskombinationer. Det er op til dig at vælge, hvilke våben du vil udstyre din fighter med.

 • nintendo direct 170413


  Screenshots


  Characters


  Character - Lola Pop


  Backgrounds


  Play style


  Illustrations


ARMS

Release-dato: 16. juni 2017
System: Nintendo Switch
Kategori: Fighting
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Egenskaber: Internet, TV Mode, Tabletop Mode, Handheld Mode, HD Rumble