fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

YO-KAI WATCH

 • Gå på opdagelse i byen Springdale og find og bliv venner med de egenrådige og drillesyge Yo-Kai i YO-KAI WATCH. Spillet er lynhurtigt blevet et kulturelt fænomen i Japan og er solgt i millioner.

  Hvad er Yo-kai?

  Yo-kai er hverken spøgelser, monstre eller væsener. Yo-kai er ganske enkelt Yo-kai. De kan ikke ses af mennesker, men de er overalt. Uanset om de er født af en afdød persons sjæl eller at en hverdagsting pludselig opdagede sit højere mål, så er deres personlighed meget menneskelig. I Yo-Kai Watch befinder du dig i byen Springdale, hvor du finder butikker, parker, smukke skove og en livlig trafik, hvor du skal huske at se dig for! Springdale er også fyldt med Yo-Kai, der således er mystiske væsener, som du kan blive venner med. Det særlige ved Yo-kai er, at de morer sig med at skabe problemer for folk og at de er svære at opdage. Heldigvis har du et helt specielt ur, som kan hjælpe dig med at finde de frække Yo-Kai.

  Dit Yo-kai Watch

  Mens du udforsker spillets verden, bruger du altså dit Yo-kai Watch til at finde Yo-kai. Du kan blive venner med Yo-kai, selvom det måske ikke altid er helt nemt, da du først må imponere dem i kamp. Hver Yo-kai har sine unikke styrker og evner. Du kan bruge dine Yo-kai til at udfordre fjender og hjælpe folk med at løse dagligdags problemer, som skænderier og glemte ting, der ofte kan skyldes drillesyge Yo-kai, som skjuler sig overalt.

  Tænk strategisk!

  Hele vejen gennem spillet får du mange forskellige opgaver, også opgaver, der ikke har noget med hovedhandlingen at gøre. Tag dig tid til at udforske byen grundigt. I Springdale er der butikker, parker, smukke skove og også hemmelige steder at udforske. Ved at udføre mindre opgaver, gør du dine gode Yo-Kai stærkere og det bliver nemmere at finde flere nye Yo-Kai. Du kan også anvende en teknik, Yo-Kai Fushion, til at udvikle dine Yo-Kai, så de bliver endnu mægtigere og mere enestående.

  En vigtig del af spillet er at sammensætte stærke hold af Yo-Kai og her skal du tænke strategisk. Visse bosser i spillet er nemlig utroligt svære at besejre, hvis du ikke anvender den rette taktik. Forskellige Yo-Kai har forskellige færdigheder, nemlig deres Soulmate Moves, og de kan have stor betydning i forskellige kampe. Sørg også for at bruge forskellige genstande til at holde dine Yo-Kai i god form.

  Hvis du har en ven, der også spiller YO-KAI WATCH kan I lade jeres bedste hold mødes i en kamp.

  Gå bare i gang - det er sjovt!

  Spillet byder på et gedigent og morsomt eventyr, hvor du møder mange charmerende figurer, men også nogle lidt stygge typer. Springdale er et stort og levende sted med mange sjove opgaver!

  Demoversion

  Hvis du vil prøve spillet, inden du beslutter om du vil købe det, kan du downloade den gratis demoversion i Nintendo eShop.

  YO-KAI WATCH er udviklet eksklusivt til Nintendo af de efterhånden legendariske spiludviklere LEVEL-5, som blandt andet også står bag spilserier som Professor Layton og Inazuma Eleven.

  • Find over 200 skjulte Yo-kai med Yo-kai Watch og lad deres evner hjælpe dig
  • Lav et team af seks Yo-kai i dit Yo-kai Watch til at bekæmpe fjender og hjælpe andre
  • Sammensæt dit team strategisk for at få det bedste hold med de forskellige styrker og evner hos Yo-kai
  • Opgradér dine Yo-kai undervejs i spillet

YO-KAI WATCH

Release-dato: 29. april 2016
System: Nintendo 3DS
Kategori: Rollespil
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Turbaseret
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Egenskaber: Demoversion tilgængelig, StreetPass, SpotPass, Local Play, Play Coins, Bevægelseskontrol

Relaterede produkter

YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits
Find, bliv ven med og kæmp med over 350 Yo-kai! Hop på toget, rejs til nye byer og find helt nye Yo-kai!
YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls
Find, bliv ven med og kæmp med over 350 Yo-kai! Hop på toget, rejs til nye byer og find helt nye Yo-kai!
Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters
Den definitive version af YO-KAI WATCH® 2 med alt indholdet fra originalversionerne samt en stor portion med helt nye...
YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps
YO-KAI WATCH er tilbage med endnu mere action end nogensinde i YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps og YO-KAI WATCH...
YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad
YO-KAI WATCH er tilbage med endnu mere action end nogensinde i YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad og YO-KAI WATCH...

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.