fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

 • Kalder alle modebevidste stylister! Dette er jeres chance for at indtage modeverdenen med storm! Bliv stylist for morgendagens megastjerner i Nintendo Presents: New Style Boutique 3 - Styling Star!

  Bliv manager i en fashionabel modebutik og kombinér din forretningssans med din næse for god stil og mode og lad din butik blive en sprudlende stilfabrik for de kommende stjerner. Hele tre spirende popsangere lægger deres karriere og fremtidige liv i dine hænder og stoler på, at du vil hjælpe dem med deres store gennembrud! Ivrige stilguruer kan selvfølgelig afprøve den gratis demoversion af spillet, som er tilgængelig i Nintendo eShop.

  Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star er det fjerde spil i modesimulationsserien, som til dags dato er solgt i over 2.4 millioner eksemplarer i Europa alene*. Denne gang begynder historien med, at du overtager jobbet som manager i din onkels modebutik. Butikken ligger midt i en storby fuld af potentielle kunder på jagt efter det perfekte outfit! Hver kunde har sin egen personlighed og smag og når de besøger butikken er det vigtigt, at du lytter helt præcist til deres behov, så du kan hjælpe dem med at finde det absolut rigtige sæt tøj med matchende tilbehør. Med over 20.000 genstande, hvoraf mange er helt nye, er de kreative outfitkombinationer næsten uendelige og spillerne vil kunne udleve deres hedeste stylistdrømme til fulde!

  Som historien går sin gang og rygtet om din succes som stylist breder sig, bliver du kontaktet af talentfirmaet Nin10 Productions, som mangler en stylist til deres spirende popstjerner. Hermed er døren til popmusikverdenen vidt åben og du får chancen for at blive stylist for stjernerne. Det bliver din opgave at hjælpe tre unge sangere på deres vej til succes. Design fantastiske outfit og hjælp dem med at finde deres helt egen, unikke identitet. Hvis du er virkelig god, kan du til og med påvirke deres musikstil med dine evner. Hvis du fx vælger et rockoutfit til en sanger, kan det være, at musikken får et mere rockagtigt og dristigt udtryk. Der er 15 originale popsange i forskellige stilarter inkluderet i spillet, alle specielt skrevet og indspillet til dette spil. Du kan allerede nu høre en af sangene i Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star - Welcome to the new stage!-traileren!

  I tillæg til alle genstandene i spillet kan du også anvende kompatible amiibo-figurer for at åbne op for endnu flere alternativer.** Alle tilgængelige figurer er kompatible med Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star. Nogle amiibo-figurer, inklusive figurer fra Animal Crossing-, Splatoon- og Kirby-serien, låser op for specielle designelementer og emblemer, inspireret af forskellige figurer, mens figurer fra andre amiibo-serier låser op for genstande med Nintendo-tema.

  Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star byder blandt andet på følgende nyheder:

  • Mandekollektionen er tilbage! Mode er for alle og mændene i byen kan også godt få brug for en god stylist! Herrebeklædning vender tilbage til serien som en fuldgyldig funktion i dette spil med egen butik. Ved at hjælpe til i denne butik får du øget indflydelse i byen og kan trigge hændelser, der er direkte knyttet til herreklæder.
  • Design Centre-funktionen i spillet lader dig designe dit eget tøj og outfits og dele dem med venner online.*** En anden funktion i spillet, kaldet Shopdo, lader dig uploade din butik, så andre kan se, hvordan du har indrettet den. Du kan til og med sælge tøj til andre spillere ved hjælp af spillets valuta.***
  • Nye tilbehørstyper som hovedtelefoner, armbånd og armbåndsure giver dig endnu flere muligheder!
  • Mode handler ikke kun om tøj, så du kan selvsagt slippe kreativiteten løs også når det kommer til hår og sminke. Nyt i dette spil er også manicure og negledesign. Du kan vælge blandt mange forskellige neglelakfarver og design.
  • En ny funktion, kaldet You Diva, lader dig genopleve magien af musikeventene i spillet og tilpasse dem ved at ændre figurer og outfit.
  • Husk at der er over 200 kvindelige figurer at vælge imellem, som alle kun venter på lige netop deres chance for at glitre som en stjerne på scenen!
  • Inklusive over 20.000 genstande, en helt ny historie med spirende popstjerner og tilbagevenden af herrekollektionen.
  • I den gratis demoversion som kan downloades i Nintendo eShop introduceres nogle af spillets nøglefigurer og spillerne får en forsmag på, hvad der venter dem, når de selv tager over i modebutikken.****
  • Efter spillets lancering er der også masser af ideer til outfits og andre aktiviteter at følge med i på New Style Boutique Instagram og Facebook, hvor fans kan dele deres design med hinanden ved at tagge deres billeder med #StyleBoutique. Et must for alle vordende stylister!

  *Baseret på Nintendos egne interne salgstal.

  **Anvender NFC-funktionen i New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL eller New Nintendo 2DS XL, eller NFC Reader/Writer-tilbehøret til andre Nintendo 3DS-systemer.

  ***Trådløs internetforbindelse påkrævet.

  ****Trådløs internetforbindelse påkrævet. Ligeledes er registrering af et Nintendo Network ID og accept af Nintendo Network relaterede termer og betingelser påkrævet.


 • Screenshots


  Characters


Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Release-dato: 24. november 2017
System: Nintendo 3DS
Kategori: Simulation
Aldersmærkning:

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.