fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

New Super Mario Bros. 2

  • Mario har vundet jackpot i New Super Mario Bros.™ 2!

    Bowser har igen kidnappet prinsesse Peach, men denne gang har Mario et andet mål. Mushroom Kingdom er propfyldt med flere guldmønter end nogen sinde før. Hvert niveau er strøet med guld, når guldmønter regner ned fra rør i himlen, rækker med mønter efterlades af guldfjender og guldrør transporterer Mario til huler fulde af mønter. Det er op til dig at samle så mange mønter, du overhovedet kan i løbet af eventyret.

    Spillet holder styr på, hvor mange mønter du når at samle gennem hele spillet, så at fuldføre et niveau er bare en lille del af morskaben. Hvert niveau er fyldt med gyldne muligheder, som fx guldringe, som forvandler fjender til værdifulde guldversioner og en Gold Flower, som giver Mario evnen til at forvandle omtrent hvad som helst til guldmønter.

    Raccoon Mario er vendt tilbage og giver Mario evnen til at flyve og finde skjulte områder.


New Super Mario Bros. 2

Release-dato: 17. august 2012
System: Nintendo 3DS
Kategori: Eventyr, Platformspil
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: StreetPass, SpotPass, Betal for DLC, Local Play

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.