fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Metroid: Samus Returns

 • Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbage, genskabt fra bunden af til Nintendo 3DS!

  Overvind det fjendtlige terræn på en fremmed planet fyldt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjæger Samus Aran. Missionen? Knus Metroid-truslen i denne mesterlige genskabelse af Game Boy-eventyret fra 1991. Samus' arsenal er blevet forbedret med nye manøvrer og færdigheder, som bliver en god hjælp mod de dødelige overraskelser, der venter. Dette intense, sidescrollende actionplatformspil er et glimrende sted at starte for nye spillere af Metroid-serien, men også perfekt til tilbagevendende fans, som måske aldrig fik spillet originalen.

  • Dette intense, sidescrollende actionplatformspil er blevet genskabt fra bunden, med en spændende og indlevende 3D-grafik og en rig, stemningsskabende farvepalet.
  • Klassisk Metroid II: The Return of Samus-gameplay blandes med nyt indhold, inklusive et udvalg af nye færdigheder, som udnytter den mystiske energiressource kaldet Aeion, et mægtigt modangreb i nærkamp og en 360° Free Aim-funktion.
  • Der findes en myriade af hemmeligheder at opdage og finder du nok af dem, vil du til og med begynde at løse mysteriet om planeten SR388s fortid.
  • To nye amiibo-figurer, Samus Aran og Metroid, lanceres som et sæt samtidig med spillet. Spillet er også kompatibelt med amiibo-figurerne Zero Suit Samus og Samus fra Super Smash Bros. Collection.
  • En Limited Edition lanceres også, der udover spillet inkluderer en downloadkode til Virtual Console-versionen af det originale Game Boy-spil Metroid II: Return of Samus, en SteelBook®, en CD med 25 melodier fra Metroid-serien, en guldfarvet "S"-pin, en Morph Ball 3D-nøglering og en bog med illustrationer på 40 sider.
 • No. 07 Samus Aran
  Samus Aran er en af spilverdenens første og mest kendte heltinder, en intergalaktisk dusørjæger, som stadig er på jagt...
  No. 40 Zero Suit Samus
  Samus Aran uden sit velkendte Power Suit. Hun er hurtigere og mere smidig i sit Zero Suit samt udstyret med en...
  Metroid
  Overjordisk væsen fra Metroid-spillene. Denne amiibo er lavet af et blødt materiale, der gør, at man kan klemme den.
  Samus Aran
  Samus Aran er en af spilverdenens første og mest kendte heltinder. Hun er en intergalaktisk dusørjæger og altid på jagt...

  Bemærk venligst, at listen over kompatible produkter opdateres løbende og derfor ikke nødvendigvis er komplet.


Metroid: Samus Returns

Release-dato: 15. september 2017
System: Nintendo 3DS
Kategori: Action, Platformspil
Spillere: 1 Lokalt
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Egenskaber: amiibo

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.