fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

 • To af spilverdenens mest kendte universer samles endnu en gang for at konkurrere i de olympiske lege. Spillet indeholder 14 olympiske discipliner samt 14 særlige Plus Events.

  Ud over tilbagevendende discipliner som bueskydning og svømning kan du se frem til at spille golf, der for første gang i 112 år er med i de olympiske lege. En ny type udfordringer ser også dagens lys med Plus Events. I en af disse udfordringer skal du svømme og dykke gennem bølger, der skabes en Thwomp. Gør brug af power-ups og prøv at få den hurtigste tid i 100 meter frisvømning!

  Vælg mellem 40 figurer

  I spillet møder du alle de velkendte deltagere fra Marios og Sonics universer. Favoritter som Yoshi og Amy Rose er naturligvis med. Desuden kommer der 20 nye figurer med denne gang, blandt andre Rosalina og Rogue. I alt er der 40 forskellige figurer, som du kan vælge at spille med.

  Road to Rio

  Du kan også vælge at spille med din Mii i spilfunktionen Road to Rio. Her oplever du rivaliseringen mellem Marios og Sonics hold. Det er op til dig, hvem du hepper på. Handlingen er forskellig, alt efter hvad du vælger, så test gerne begge valgmuligheder!

  amiibo-funktionalitet

  Det kræver træning at blive den bedste. Der findes masser af udstyr, som har indvirkning på din formåen. Iklæder du fx din Mii i Mario-dragt og bruger en Mario amiibo, får du et effektivt, men kortvarigt boost. Samme sag gælder med Sonic. Dette kan vise sig afgørende i discipliner med små marginaler.

  Multiplayer for op til 4 spillere

  I multiplayer kan du udfordre familie og venner. Takket være funktionen Download Play kan op til fire spillere med hver sit Nintendo 3DS-system udfordre hinanden med bare et fælles eksemplar af Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games. Der vil desuden være globale toplister, hvor du kan se, hvordan du er placeret i forhold til andre spillere. Nyheden Pocket Marathon tæller dine skridt, når du har din Nintendo 3DS på dig for at give dig belønninger til dine Mii-figurer.

 • No. 1 Mario
  Mario er en af Nintendos mest kendte og elskede figurer, og du vil møde ham i alt fra klassiske platformspil til...
  No. 26 Sonic The Hedgehog
  Det lynhurtige pindsvin Sonic er SEGAs blå maskot og hovedfiguren i Sonic The Hedgehog-serien.
  No. 42 Dr. Mario
  Mario har forsøgt sig med flere erhverv og doktor er et af dem. Dr. Marios job er fx at fylde et glas med farvede...
  Mario
  Mario er en af Nintendos mest kendte og elskede figurer, og du vil møde ham i alt fra klassiske platformspil til...
  Mario (Classic Colours)
  Mario i hele sin pixelerede charme fra Super Mario Bros., det allerførste spil i serien. Her i sine klassiske farver.
  Mario (Modern Colours)
  Mario i hele sin pixelerede charme fra Super Mario Bros., det allerførste spil i serien. Her i sine moderne farver.

  Bemærk venligst, at listen over kompatible produkter opdateres løbende og derfor ikke nødvendigvis er komplet.


Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Release-dato: 08. april 2016
System: Nintendo 3DS
Kategori: Sport
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Aldersmærkning:
amiibo:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: SEGA
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: amiibo, Download Play

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.