fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby: Triple Deluxe

 • Gå fra side til side og skift mellem for- og baggrund i Kirby: Triple Deluxe, eksklusivt til Nintendo 3DS!

  Du opdager skjulte dybder i spillet, når Kirby hopper ind og ud af baggrunden for at udforske nye områder, løse opgaver og undgå fjender. Men pas på, der ligger fjender på lur både foran og bag dig, og de kan angribe fra alle retninger!

  25 kopievner!

  Kirby har nogle overraskende kræfter: Han kan inhalere og sluge alting på sin vej, fra blokke til fjender, eller han kan puste sig op og svæve gennem luften! Brug den lyserøde helts varemærke, Copy Abilities, som jo er at sluge fjender og kopiere deres evner. Inhalér en sværdkæmpende fjende og slå selv omkring dig, eller slug en eksplosiv fjende og bang! Spil med omkring 25 kopievner, hvoraf fem er helt nye, skabt til netop denne titel.

  Hypernova blæser alle omkuld

  Haps en Miracle Fruit for at låse op for Kirbys skjulte potentialer! Blæs fjenderne bort med den nye Hypernova-evne, der midlertidigt indstiller Kirbys kræfter på stormstyrke! I denne tilstand kan Kirby sluge endnu større genstande og det i en fart, så han kan drøne gennem alle slags forhindringer.

  Ekstra spilfunktioner

  Tag en pause fra spillets story med to nye spilfunktioner! Op til fire spillere kan kæmpe mod hinanden i Kirby Fighters, som er et 2D beat'em up, der giver dig mulighed for at teste, hvilken Copy Ability leverer mest skade i kamp. Er du i musikhumør, kan du danse til Dedede's Drum Dash, der er et rytmisk actionspil, hvor du skal hoppe i takt til klassisk Kirby-musik, mens du samler masser af mønter.


Kirby: Triple Deluxe

Release-dato: 16. maj 2014
Release-dato - Nintendo Selects: 13. oktober 2017
System: Nintendo 3DS
Kategori: Action, Platformspil
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: HAL Laboratory, Inc
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: StreetPass, Local Play, Bevægelseskontrol

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.