fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

 • To spil i én og samme æske. Vælg om du vil starte med New Super Mario Bros. U eller New Super Luigi U først!
  "

  Du gætter aldrig, hvad der er hændt i Mushroom Kingdom denne gang... Bowser og hans kumpaner har endnu engang indtaget prinsesse Peachs slot! Så nu må Mario, Luigi, Toad og – for første gang – din Mii-figur tage til slottet og redde søde Peach.

  New Super Mario Bros. U

  New Super Mario Bros. U er et nyt sidescrollende eventyr med Mario, Luigi, Toad ... og din egen Mii-figur! Nu får du chancen for at tage skridtet ind i Mushroom Kingdom og udforske nye verdener, nye power-ups og nye måder at spille på.

  Du kan nu glide gennem niveauerne og holde dig fast i væggene, når Mario forvandler sig til Flying Squirrel Mario eller sagte svæve gennem luften, mens du klamrer dig til Tiny Balloon Yoshi.

  Wii U GamePad tilbyder nye multiplayer-funktioner i dette spil. En ekstra spiller kan være med i eventyret via det nye Boost Mode, hvor du skaber platforme i luften for at hjælpe andre spillere med at komme videre gennem vanskelige niveauer eller give dem adgang til skjulte områder.

  Boost Mode åbner også for første gang op for muligheden for "speed runs". Brug GamePad til at samarbejde med og manipulere fjender og genstande i realtid for at finde den hurtigste rute gennem hvert niveau.

  Udover hovedeventyret Story Mode, hvor du skal redde prinsesse Peach, har New Super Mario Bros.™ flere andre spændende spilfunktioner, der inkluderer Boost Rush, hvor to til fem spillere samarbejder gennem Boost Mode for at klare de mange forskellige niveauer så hurtigt som muligt. Skærmen scroller automatisk, hvilket tvinger dig til hele tiden at følge med! Jo flere mønter du samler, desto raskere scroller skærmen. Det er også muligt at se en indspilning af andre spilleres Boost Rush, hvilket igen kan give dig strategiske tips til dit næste forsøg.

  I Challenge Mode venter flere solo- og multiplayerudfordringer på dig, hvor mange forskellige typer Super Mario-gameplaykoncepter indlemmes på en sjov og konkurrende måde. Disse udfordringer gør spillet utroligt langtidsholdbart, idet du igen og igen kan prøve at få endnu flere point og dermed låse op for nye udfordringer. Boost Mode-udfordringer er god øvelse for teamarbejdet, hvilket er nødvendigt for effektivt at klare Boost Mode.

  Spil på tv-skærmen eller på GamePad-skærmen. Byt mellem de to når som helst for at fortsætte spillet selv om andre bruger tv'et til noget andet.

  Oplev Mario sammen med andre som aldrig før med Miiverse. Se kommentarerne og de andre spilleres dåder, mens du selv spiller og post din egen tilbagemelding, som andre kan se, når de kobler på Nintendo Network.

  New Super Luigi U

  Marios bror overtager rampelyset i New Super Luigi U!

  82 baner fyldt med forhindringer og fælder venter Luigi, der, som titlen afslører har hovedrollen i dette ekstra indhold til New Super Mario Bros. U. Han kan hoppe højere end Mario, men har lidt problemer med at stoppe, når han først er kommet i fart.

  I stedet for Mario, der slet ikke dukker op i dette spil overhovedet, kan en ven spille som Nabbit, den lille frækkert, som stjæler fra Toad i New Super Mario Bros. U og skal jages og fanges på diverse baner i spillet. Han kan ikke bruge nogen power-ups, men tager til gengæld heller ikke skade, hvis han berører fjender.

  "

 • Super Luigi U


  Super Mario Bros. U


New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

Release-dato: 15. april 2016
Release-dato - Nintendo Selects: 15. april 2016
System: Wii U
Kategori: Platformspil
Spillere: 1-5 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration, Off TV Play

Relaterede produkter

New Super Mario Bros. U
Med New Super Mario Bros. U får du nye måder at dele Mario-morskaben med vennerne.
New Super Luigi U
Marios bror overtager rampelyset i New Super Luigi U!